VMSZ – Felhívás, polgárok megkeresése

Előző sajtótájékoztatóinkon már beszéltünk az aláírásgyűjtésről, a jelöltekről és magáról a programról is, engedjék meg, hogy most a polgárokkal való kapcsolattartás fontosságáról szóljunk néhány szót.

vmsz backa topolaSzámos fórumunk, rendezvényünk volt az elmúlt 4 évben, s számos alkalommal kerestük fel a Topolya Községben élő polgárokat személyesen is.

Úgy politizáltunk, hogy folyamatosan kapcsolatot tartottunk a polgárokkal, Fremond Árpád parlamenti képviselő fogadó órákat tartott, Egeresi Sándor tartományi képviselőnk is ezt tette, de a polgármestereink és a képviselő testületi elnökeink is folyamatosan ügyeltek arra, hogy ne szakadjon meg a kommunikáció a választópolgárokkal. Ez fontos volt tanácstagjaink és helyi közösségi vezetőink számára is. BIZTOS PONT voltunk, vagyunk, s kívánunk maradni is a polgárok életében. Csak akkor tudunk előre haladni, ha a választópolgárokkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ugyanis a választópolgárok szavazatukat adják valakire, s elvárják azt, hogy a gondjaikra, problémáikra megoldást is találjanak a választott személyek.

Arpad Fremond backa topolaSzeretnénk felhívni a tisztelt választópolgárok figyelmét, hogy a napokban számíthatnak arra, hogy aktivistáink, jelöltjeink, szimpatizánsaink felkeresik őket, elbeszélgetnek velük. Ez bevált gyakorlatunk volt az előző években is, s ezt szeretnénk folytatni. Szeretnénk személyesen átadni programfüzetünket minden választópolgárnak, ez a programfüzet az, amely tartalmazza az önkormányzati programunkat, a tartományit és a köztársasági programot is. Úgy véljük, nincs annál fontosabb, mint, hogy egy politikai párt megőrizze a kapcsolatot a választópolgárokkal, nincs annál fontosabb, mint hogy visszajelzéseket kapjunk a munkánkról, közvetlenül első kézből, mert csak így tudhatjuk melyek azok a dolgok, amelyek a választópolgárok számára prioritást képeznek. Arra kérjük a választópolgárokat, beszélgessenek velünk, forduljanak hozzánk bizalommal, mondják el, melyek számukra a legfontosabb dolgok, esetleg mely dolgokon változtassunk, mit csináljunk másképp, s hívják fel figyelmünket arra is, ha valamire esetleg nem fektettünk elég hangsúlyt.

Nem szeretnénk unalmaskodni, nem szeretnénk zaklatni a polgárokat, nem kérünk semmit sem csak azt, hogy hallgassanak meg minket, s tanulmányozzák át programunkat, ismerjék meg jelöltjeinket.

Reméljük, programunk elnyeri választóink tetszését. Programunk a jövőben Topolya Községben magára a városra Topolyára fókuszál, a hotel, a Vénusz, a szennyvíztisztító kérdése, valamint az ipari park fejlesztése, ami új munkahelyeket eredményezhet, ezek a projektumok kell, hogy prioritást képezzenek, ez eredményezheti az arányos fejlődést, s kihat a vidék fejlődésére is.

Választási listáink a önkormányzati szinten 1-es, tartományi szinten az   5-ös, köztársasági szinten pedig a 6-os sorszámmal szerepelnek.

Előző sajtótájékoztatóink egyikén említettük már, úgy döntöttünk, hogy nem fogunk polgármester jelöltet állítani. Ezt nem azért tesszük, mert ne lenne alkalmas jelöltünk erre a pozícióra. Több alkalmas jelöltünk is van a polgármesteri posztra, hogy csak néhány igazán alkalmas személyt kiemeljünk: Zsemberi János, Kislinder Gábor, Domány Dudás Diana, Tomik Nimród, Savelin László vagy Ivanics Zoltán személyében. Azért döntöttünk úgy, hogy nem nevezünk meg előre senkit sem polgármesternek, mert csapatban dolgoztunk eddig is, s csapatban kívánjuk folytatni a munkát. Csapat nélkül nem képzelhető el a sikeres munka. Listánk tehetséges, rátermett emberekből áll, akik az élet minden terén megállják a helyüket és nagyon fontos, hogy egy összetartó csapatról van szó. A jövőben ezzel új, összetartó csapattal szeretnénk vezetni a topolyai önkormányzatot, amennyiben erre esélyt kapunk a választópolgároktól.

Elképzeléseink reálisak, terveink megvalósíthatóak, jelöltjeink becsületes, tisztességes emberek, akik szeretnének tenni a közösségért. Nem a fotel, a funkció a fontos számukra, hanem a közösség építése, Topolya Község fejlesztése. Ehhez a munkához kérjük a választópolgárok támogatását, s reméljük, a választópolgárok támogatni tudnak minket.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *