U Bačkoj Topoli nezaposleno 1600 lica

U izložbenoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli do 14 časova traje sajam zapošljavanja.

Na mestu susreta 26 poslodavca i nezaposlenih lica u ponudi je više od 50 različitih zanimanja, a prevagu nose radna mesta za stručne majstore, zanatlije, ali i za ostale profile. Mesta za zapošljavanje novih lica istakle su kompanije poput CONTINENTALA, ali i lokalne firme za preradu živinskog mesa, bavljenje ugostiteljstvom, poljoprivredom, metalnom strukom…

U opštini Bačka Topola nezaposleno je više od 1600 lica, kazao je v.d. direktora NSZ Subotica Dušan Torbica i dodao da je osetan odliv stručne radne snage odlaskom u inostranstvo i da su sajmovi prava mesta za pronalaženje radnog mesta. Pomoć da se otvaraju i stvaraju nove mogućnosti upošljavanja, lokalna uprava pruža u domenu svojih snaga, kaže predsednik SO Bačka Topola Saša Srdić podsetivši da se razvojem Industrijskog parka u Bačkoj Topoli otvaraju i nove šanse za sve koji su u potrazi za poslom i zaradom. Srdić je najavaio i skoro otvaranje dve nove fabrike.

 

2 komentara

 1. Ma, da li je to moguće????

  Pitam se, pitam ko je za to kriv????
  Kako nam dnvevnik i TV kaže u „U Srbiji nam cvetaju ruže“!!! Samo nekom neko drugi bere te ruže i misriše, a trnje ostaje narodu, koji nema „veze“ da se uglavi tj. „uhlebi“ po političkoj liniji u neku državnu instituciju ili ti javno preduzeće. Ma, dokle više ljudi?!!!!

   
 2. Opet ovaj Srdić!!!
  E on bi trebao da bude i njemu slični VEĆ JEDNO NA LISTI NEZAPOSLENIH!!!!

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *