Turistička organizacija Bačka Topola na 44. Međunarodnom sajmu turizma

Turistička organizacija opštine Bačka Topola (TOOBT) uzela je učešće na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u okviru zajedničkog štanda gradova i opština u Vojvodini koji se održava od 23. do 26. februara.

Zemlja partner je Kina.

TooBt će promovisati turističku ponudu naše opštine. Verujemo da će sastanci sa kolegama omogućiti veći broj turista u našem gradu.

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku AP Vojvodinu je posetilo 353.834 domaćih turista, što je 24,8 % više nego u 2021. godini.

 

4 komentara

 1. Koja turistička organizacija, kakav turizam u Backoj Topoli , ne zna se da li je ruznije izdanje i program leti ili zimi. Ne zna se da li su gore menifestacije na trgu gde učestvuju mahom članovi vladajućeg čopora ili je gore zimi gde se grad okiti da privuče turiste sa zelenim kuglama i zelenim pahuljicama uz cuveni vasar novogodisnji sa 5 tezgi i to u vremenu kada skoro svako malo ozbiljnije selo ima klizalista i raznorazne manifestacije i sa andjelima koji vec godinama lete sa trubom od izloga ideja do poslasticarnice..A o danima topole i nastupima poznatih grupa bolje ne pisati ne trošiti reči topolcani su primorani da idu u Lipar, Bečej, Suboticu, zrenjanin, Sombor, Apatin itd da bi prisustvovali koncertima za dane tih mesta.. bolje da se promeni ime u organizacija za zaposljavanje vladajućih kadrova… A sad kad nisu dobili samodoprinos neće biti ni tih zelenih kugli verovatno…

   
 2. srbenda iz backe topole

  Šta al stvarno Šta B.Topola može ponuditi turisti koji namerava ili slučajni zaluta u Topolu!!NIŠTA!!gde odvesti gosta i šta mu pokazati?Na Zobnaticu??Nekada se išlo na ergelu, videti/pgledati po kojeg lepog kvalitetnog konja!! .Nema ih deset petnajst(možda grešim, al ih ima deset puta manje nego pre)Trke ??Kup zobantice ..dani topole..ccc.Nema ih, jedino madjari održavaju Vojvodjanski galop.I to ne bi postojalo da Orban ne finansira!!Muzej konjarstva? .. stalno zaključan!! Restoran?? Unakažen nekim novim stilom!Osim par kvalitetnih kuvara .. nema ni posluge !BEDA! Jezero presušilo.. prepuno nekih kiosaka, Splav??..dzunke kineske su Qween Mary za njih Prljava plaža!!U TOPOLI ULICE PRLJAVE!! PARK.. UNIŠTEN POHLEPOM Hotel pretvoren u ko zna šta!!Lokali u gradu pod rukom diletanata( ne važi za gurman) smejurija od Ugostiteljtva!!GRAD MRTAV.. A OVI se šepure na sajmuBrindza digao ruke od capriyola,Vinarija zapuštena!!NE VERUJETE’obidjite je!! Sve u svemu sajamske LAGARIJE da se uzme dnevinica i stvara iluzija o nečemu što ne postoji!!

   
 3. Hvala veliko svim lupkavcima, kašljucavcima i pljuckavcima. Biće da su koplja uperili u pogrešne osobe, pa se sad češkaju gde je zapelo. Zapelo je tamo što se smeškaju pogrešnim osobama u nadi da će biti počašćeni, dok oni trljaju ruke što za dž rade za njih. Da su hteli i planirali da vas počaste, ponude pomoć ili posao to bi već davnih dana uradili. Čim pre svatite da im nikada niste bili bitni i da su vas iskoristili za ostvarivanje njihovih ciljeva, tim pre će te se okrepiti. I dalje mi nije jasno kako ih nije sramota da budu baš toliki paraziti. E baš da vidimo šta će kada im domaćin ode, pa ne budu imali na koga da se kače i krv da mu piju bez naknade i trunke stida. U koga li će onda prst uperati ko će im onda biti kriv. Lakog li života dok imate dežurnog krivca za sve vaše komplekse, strahove, budalavštine, neznanje ili nezainteresovanost. Dosta je bilo, česma se zatvara, pa da vidimo ko je ko konačno. Jesmo li mi u zabludi ili su oni u konstantnoj pobudi.

   
 4. Bravo Marina , uvek si bila za prsa ispred drugih

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *