SAT – TRAKT Otvorio telefonsku liniju za pomoć starijim sugrađanima

Telekomunikaciona kompanija SAT-TRAKT otvorila je 19. marta posebnu SOS telefonsku liniju za pomoć sugrađanima koji nemaju drugi vid podrške, a nisu u mogućnosti da sami odu u nabavku osnovnih životnih namirnica i lekova.

Prema saopštenju za medije dostavljeno od strane kompanije SAT-TRAKT, posebna telefonska linija sa brojem 024 22 00 00 namenjena je građanima koji zbog ograničenja kretanja osoba starijih od 65 godina ne mogu da izlaze, kao i osobama sa invaliditetom, hroničnim srčanim i plućnim bolesnicima i osobama sa dijabetesom, u svim opštinama u kojima ST-CABLE ima svoju korisničku mrežu.

Građani kojima je ovakav vid podrške neophodan mogu da se jave na SOS telefon 024 22 00 00 i kažu službenicima šta im je potrebno, osoblje SAT-TRAKT-a će otići u nabavku u prodavnice maloprodajnog lanca IDEA, a potom namirnice dostavljati na adresu zajedno da računom, koji će se tada izmirivati.

Linija će biti otvorena svakog dana, a osoblje SAT-TRAKT-a će se truditi da dostavu obavi u najkraćem mogućem roku. Građani kojima SAT-TRAKT na ovaj način pomaže neće plaćati nikakve troškove dostave, već će samo izmiriti račune za kupljenje namirnice.

SOS telefonska linija biće otvorena do ukidanja vanrednog stanja i važećeg ograničenja kretanja osoba starijih od 65 godina.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *