Prolongiran početak sezone banje u Pačiru

Ranije je najavljeno da će ovogodišnja sezona u termalnoj banji u Pačiru zvanično početi 2. maja. Međutim, rukovodstvo objekta je odlučilo da zvanično otvaranje odloži za drugu polovinu meseca, kada se tempreatura vazduha noću ne spušta ispod 10 °C, naime jedino tako je izvodljivo da temperatura vode u termalnom jezeru tokom dana ne bude niža od 30 °C. Ulaznica za kupalište će i u ovoj sezoni koštati 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu iz Pačira, odnosno za posetioce koji nisu meštani ovog naselja 300 dinara za odrasle i 150 dinara za decu. Cena mesečne karte iznosi 3000 dinara. Radno vreme banjskog kupališta će biti od 10 do 19 časova.

 

Jedan komentar

 1. Pošovana gospodo iz Pačira,

  Veoma šturo i stidljivo dajete podatke o vašoj banji u Pačiru. Nije poznato da li tamo ima neki telefon, hotel ili slično za smeštaj posetilaca banje koji nisu iz neposredne okoline, gde je moguće dobiti malo detaljnija informacije.
  Par slika i komentar u tv emisiji, nisu dovoljni za buduće posetioce, koji nisu iz okoline banje.
  Imate li nekog, ko može da vašu banju prezentira na internetu, sa dosta slika banje i kupališta, kao i o smeštajnim kapacitetima i cenama usluga.
  Zahvaljujem se vama na bržoj prezentaciji.

  Sa poštovanjem, vaš budući korisnik Djordje G.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *