Obustavljeni radovi na izgradnji bazena

Obustavljeni radovi na izgradnji bazena jer tlo nije pogodno za nastavak radova.

Kako saznajemo radovi su obustavljeni jer prilikom iskopavanja za temelje do kote na koju je bazen projektovan uočilo se da tlo nije pogodno za nastak radova, odnosno nije dovoljno stabilno za postavljanje temelja na koje bi se bazen oslonio.

Potrebno je izvršiti zamenu tla tj. nasipanje i nabijanje određenih materijala. Čeka se da se izvrše dodatna geomehanička ispitivanja na osnovu kojih će se odrediti dalji tok izgradnje bazena.

 

PO PROJEKTU OPŠTINE BAČKA TOPOLA ZA SUFINANSIRANJE PROIZVODNJE MADIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANJA U 2019. GODINI

 

8 komentara

 1. Kakva navlakusa u naslovu. Dobro je da će se nastaviti radovi.

   
 2. Još pre početka izgradnje je trebalo izvršiti sve procene tla. Sad u pola radova to činiti je šarlatanstvo za koje opet niko neće biti odgovoran.

   
 3. Tamo nekada davno je bila slična situacija oko „Venusa“.Profesor Šipoš Mikloš nam je to pričao na času negde 1981 godine.I pokazalo se tačno.Ali glavni politički izvođači radova su završili neke privatne „fakultete“!

   
 4. Radovi su obustavljeni na nedelju dana kako bi Gradjevinski fakultet izvršio ispitivanje i utvrdio tačno kolika treba da bude debljina temelja kako ne bi bilo problema prilikom dalje izgradnje bazena. Radovi se nakon ispitivanja nastavljaju i nema razloga za dramu.

   
 5. Seám se kad sam imala 5 godina ( sada već imam 52 ) da se već onda znalo kakvo je tlo u parku, ispod zgrade nad Topikom, kod pijace,itd… Izgleda nije prošlo dosta vremena da bi se informacija popela do mozga (? ) nekih dotičnih

   
 6. Pa bilo bi logično da su stručnjaci izvršili procene zemljišta PRE POČETKA RADOVA? A NE POSLE? Zar ne?
  Mir, mir, mir…niko nije kriv…a troškovi ihiii…koga briga za to.
  Bitno je da se hvaaaalimo…………

   
 7. NAPRDNI STRUCNJACI,BIVSI MAGACIONERI I POLICAJAC..

   
 8. Stari Topolcani se secaju da je tu bio bazen jos iz 50-tih godina!!!!! Sada kada su dosli novi „strucnjaci“ sada ne moze nista ALI BAS NISTA DA USPE!!!! Da li to znaci da trebamo nove ljude koji imaju viziju kako treba da izgleda uljudna i pristojna Bačka Topola???? Mladi i skolovani ljudi nam odlaze, jer su uvideli da ovde nemaju mesta, jer su pozicije zauzeli ovi, ne znam kako da ih nazovem vec kao „POLUSVET“, !!!!
  Zivim u nadi DA CU UDISTAI SVEZ VAZDUH I DA CU SE OKUPATI U LEKOVITOJ VODI u ovoj Backoj Topoli, jer bog nam je dao – ali budali je sve dzabe kada nema pameti!!!!

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *