Obaveštenje povodom COVID 19 iz Doma zdravlja

Radno vreme COVID ambulante Doma zdravlja „Dr. Janoš Hadži“ Bačke Topola je svaki dan u nedelji od 7,00 do 19,00 časova.

Ambulanta se nalazi na adresi Bačka Topola Svetog Stefana 1. centralna zgrada Doma zdravlja.
Brojevi telefona na kojima se zakazuje pregledi: 024 773 193, 065 961 6626.

COVID ambulanta je namenjena svim pacijentima sa respiratornim tegobama uvidu kašlja, povišene telesne temperature, curenja nosa i simptomima koje su sumnjive na COVID 19.

 

4 komentara

 1. Ljudima se u Domu zdravlja govori da sigurno imaju koronu a da im se ni ne uradi test.

   
 2. Menjajte gradonačelnika ljudi on je penzioner prima i platu i dnevnice i penziju a kuci se zanima sa svojim hobijem golubovima …ništa nečini za našu opštinu figura samo …zašto ga ne smenimo…probudite se…

   
 3. Tačno tako, Covid ambulanta radi, a ostali ? Svaki dan smo svedoci sve nezadovoljnijh sugrađana kojima je zbog neorganizovanosti uskraćeno maltene pravo na lečenje. Satima se vade na kojekakve sastanke, a kada dođete do lekara , koji vas se uzgred boje, postave vas na 2 metra, saslušaju , bez ikakvog pregleda vas pošalju većinom kući uz neki lekić, pošto se u ovoj situaciji ne zakazuju pregledi kod specijaliste. Hronični bolesnici eventualno ako imaju sreće prođu sa hitnim uputom . Uglavnom ako nemaš Covid idi kući. Akoliko ih ima sa tim Covidom i pored svakodnevnog izveštaja iz Covid ambulante ipak ne znamo. Verovatno u obračunskoj službi nema ko da sabere i taj broj pa da ga šapne onome ko treba da zna. Zato ako hoćete lečenje izvolite privatno uraditi preglede, pored toga što imamo dosta aparata koji se ne koriste u svrhu, draga direktorica je ukinula tu opciju. Naši lekari ipak n e zaslužuju takvo ophođenje. Imamo vrsne specijaliste koji ne mogu da se dokažu u ovoj ustanovi.Jedino ne shvatam dokle će narod ovo trpeti, pa nije ničija očevina , nije partija zato da se tu dokazuje vlast. Sramota za instituciju, javna tajna je ko sve stoji iza svega.
  ako treba da se privatno lečimo ne treba da prima platu onaj koji nas je do toga doveo. Jedino još nismo došli do toga da nam psihijatar najviše treba. Dajte nam nekog normalnog, na to imamo pravo!

   
 4. U Topoli nemaju testove za kovid virus ali to ne smeju da kažu.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *