OBAVEŠTENJE O SUZBIJANJU KOMARACA NA TERITORIJI OPŠTINE BAČKA TOPOLA

Obaveštavamo građane da će se u periodu od 29.06.2020.god. do 05.07.2020.god. izvršiti tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje na teritoriji Bačke Topole i svih pripadajućih naselja opštine. Tretman sprovode preduzeća „DELCO“ doo i „ORIS“doo Sombor.

Tretman će se vršiti u predvečernjim časovima preparatom na bazi aktivne materije deltametrin. Molimo pčelare da u periodu vršenja tretmana zaštite ili izmeste svoje košnice. Naseljena mesta na kojima će se vršiti tretman su sledeća: Bačka Topola, Gunaroš, Pobeda, Svetićevo, Kavilo, Njegoševo, Novo Orahovo, Bajša, Mali Beograd, Zobnatica, Tomislavci, Karađorđevo, Stara Moravica, Gornja Rogatica, Pačir, Bački Sokolac, Krivaja, Bogaroš, Panonija i Srednji Salaš. Tretman će se vršiti u danima sa povoljnom meteorološkom situacijom.
Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman nalaze se na fb i internet stranici preduzeća ORIS doo Sombor, gde se mogu pratiti najave i precizni termini radova. Dostupan telefon za sva pitanja je: 025/ 515 50 55.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *