Nove naredbe Opštinskog štaba za vanredne situacije

Na devetoj vanrednoj sednici održanoj 27. marta 2020. godine, Opštinski štab za vanredne situacije doneo je sledeću naredbu:

1.Nalaže se Opštinskoj upravi opštine Bačka Topola da izdvoji novčana sredstva za 4.577 penzionera u iznosu od 2.500 dinara po osobi, koja će biti opredeljena za nabavku paketa koji bi sadržao osnovne prehrambene proizvode i sredstva za dezinfekciju. Paketi će se davati korisnicima penzija na teritoriji opštine Bačka Topola koji primaju penzije do iznosa od 30.000 dinara.

2. Zabranjuje se rad kozmetičkim salonima i salonima za tretmane za ulepšavanje, salonima za masažu, pedikir i manikir i frizerskim salonima na teritoriji opštine Bačka Topola.

Doneta naredba primenjuje se od danas, 28.marta 2020.godine. Sprovođenje ove naredbe kontrolisaće, pored nadležnih republičkih organa i nadležna Odeljenja Opštinske uprave.

 

2 komentara

  1. Sramota..Da li je ovo stvarno nasa Drzava?Dali se ovo doista desava u nasoj Drzavi..Uzimati od ljudi koji jedva sastavljaju kraj sa krajem,otimati od najugrozenijih od onih koji su se najvise mucili i koji nazalost najvise ispastaju .Zar ovako treba jedna drzava da postupa Sramota.

     
  2. A kad ćete „majstori“proveravati cene u maloprodajnim objektima koji još rade u vašoj opštini ? Trenutno su vam jabuke u piljarnicama 120 rsd/kg iako im je otkupna veleprodajna cena 30-40 rsd/kg. Kad ćete prinudno zatvoriti Žibel da nas bar ne truje on dok je na snazi vanredna situacija ?

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *