Nestala devojčica Livia Torda iz Bačke Topole

„Tražena devojčica je pre petnaestak minuta pronađena. Nije bila u pitanju nikakva otmica, već kako je njena majka potvrdila u telefonskom razgovoru uredniku informativnog programa „Trend“ radija Dušanu Uzelcu, pubertetska avantura. Roditelji ipak zahvaljuju svakom ko je delio sa njima zabrinutost u proteklih 24 sata.“

Ova devojčica iz Bačke Topole je juče popodne otišla od kuće i od tada joj se gubi svaki trag, ne zna se ništa o njoj. Molimo svakog ko ima bilo kakvu informaciju o njoj da se javi njenim roditeljima na broj telefona 061/********** !

nestala devojcica Livia Torda

Ez a topolyai lány tegnap délután távozott otthonából, miután minden nyoma elveszett. Kérünk mindenkit, aki látta, vagy bármilyen információval rendelkezik róla, hogy jelentkezzen a szüleinek, a 061/*********-es telefonszámon !

nestala devojcica Livia Torda

 

6 komentara

 1. Joj boze, nadajmo se da je ovo jedna velika greska i da ce se vratiti kuci ziva i zdrava…

   
 2. Srecan sam sto je sve proslo dobro, ALI… Smatram da su roditelji oved najveci krivci!!!

   
 3. Dusan Uzelac

  Smatram da u današnje vreme, dete od 16 godina, naročito žensko dete, ne bi smelo da ode iz doma bez znanja roditelja gde i sa kim ide, odnosno kada se vraća kući. Bez namere da povredim ili uvredim bilo koga, ali ovo je očigledan roditeljski nemar !

   
 4. a sada batine da se ne ponovi pubertetska avantura.a vi roditelji vodite brigu o svojoj deci jer za njih zivimo.

   
 5. Smatram i ja mnogo toga, ali ko će ih zadržati???????? Jedna svađa ili zabrana i oni su „zlostavljani“….Roditeljisu sputani svim i svačim da budu autoriteti, a onda sve ide polako u probleme….Nažalost, svako ko osuđuje roditelje za nebrigu, neka se prvo strpi…. Na drugom gledaš-na sebi čekaš! Niko ti danas ne garantuje ništa..Dobro i divno dete se povede za trenutnim pogrešnim vrednostima i zaboravi da mama i tata lude od brige što su oni „prespavali“ kod druga ili drugarice…..Nemojmo samo zatvarati oči i tako olako optuživati ikoga!! Ali, o svojim roditeljskim problemima nijedan roditelj ne priča….

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *