Naredba štaba za vanredne situacije

REPUBLIKA SRBIJA
AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA
OPŠTINA BAČKA TOPOLA
OPŠTINSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE
Broj: 217-12/2020-II-4
Dana: 07.04.2020.god.
Bačka Topola

Na osnovu člana 29. Zakona o odbrani i Odluke o proglašenju vanrednog stanja predsednika Republike Srbije, predsednika Narodne skupštine i predsednika Vlade Republike Srbije, u uslovima proglašenog vanrednog stanja imajući u vidu mere i ograničenja uvedena Odlukom o proglašenju vanrednog stanja, Opštinski štab za vanredne situacije, na svojoj jedanaestoj vanrednoj sednici održanoj dana 07.04.2020.god. donosi

N A R E D B U

I

1. Važenje Ugovora o sprovođenju javnih radova broj: 10-3/2019-V-1 od 01.04.2019.godine, produžava se zaključenjem ugovora br. 10-5/2020-V od 03.04.2020. godine.
Produženje Ugovora je potrebno zbog pojave pandemije korona virusa COVID 19 pa je neophodno nastaviti dezinfekciju radi održavanja higijene i zbog bezbednosti zdravlja građana a u skladu sa donetim uputstvima.

II

Ova Naredba primenjuje se od 03.04.2020.god.

Sprovođenja ove Naredbe kontrolisaće, pored nadležnih republičkih organa i nadležna Odeljenja Opštinske uprave.

III

Ovu naredbu objaviti u „Službenom listu opštine Bačka Topola“, internet prezentaciji Opštine i putem sredstava javnog informisanja.

 

 

Komandant Opštinskog štaba
za vanredne situacije
Kišlinder Gabor

 

2 komentara

 1. Na osnovu prilozene odluke, na jezeru bi trebalo da bude zabranjeno kretanje, ali se ljudi i dalje slobodno krecu i pecaju!

  Nema nigde nikakvog obavestenja, a ne moze se videti ni niko od organa vlasti, kako bi skrenuli paznju ljudima na novu odluku!?

  Ocigledno je negde zapelo u izvrsnom lancu odgovornosti MUP-a, Opstine ili Sudtstva!?

  Ili jednostavno rekreativno igraju „ping-pong“ na istom stolu pa im je svejedno!?

  A sto se dezinfekcije tice, na jezeru se mesecima ni komunalni otpad ne nosi, a kamoli nesto vise od toga! Ko u ciganskoj maloj da se nalazite, a ne na jezeru!!!

   
 2. To se dešava i u Staroj Moravici. Sredstvo za dezinfekciju samo se priča da će da dele a pomoć za stare čija je penzija mala nedobija svako samo oni kojima u mesnoj zajednici imaju koristi malo njima pa malo….. Nije im sramota.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *