Marinko Stojaković – vicešampion sveta u borbama

Naš trener Marinko Stojaković je vicešampion sveta u borbama!!!!


U najbrojnijoj kategoriji veterana do 80 kg naš trener imao je izuzetno jaku konkurenciju jer su ga čekali protivnici koji su bili višestruki Evropski i Svetski prvaci , naravno to ga nije sprečilo na putu do finala!
U prvom kolu susreće se sa predstavnikom Argentine kojeg je ubedljivom pobedom izbacio iz daljeg toka takmičenja.
U drugom kolu čeka ga ovogodišnji Evropski Prvak iz Češke koji je pobedio predstavnika iz Italije i susreo se sa Marinkom u borbi za polufinale! Možemo reći da je ovo bila jedna od najtežih borbi jer je reprezentativac Češke višestruki Evropski i Svetski prvak!
Nakon teške borbe prolazi dalje gde ga čeka predstavnik Grčke reprezentacije nad kojim ostvaruje ubedljivu pobedu i direktno prolazi u finale!
U finalu se susreće sa predstavnikom Slovenije, sa kojim se takođe vodila žestoka borba u obe runde gde se rezultat menjao svakog momenta do kraja meča , odlukom sudija predstavnik Slovenije odnosi pobedu sa minimalnom razlikom.

Možemo reći da smo prezadovoljni postignutim rezultatom , u pripremama tokom čitavog leta pored svih treninga i obaveza , pratila nas je i povreda kolena , koja nas je izvukla iz sale na dve nedelje .

Sa medaljom u džepu mislim da smo po ko zna koji put već dokazali da radimo i da smo uspešni u tome !
Sada jedan mali odmor , a od 02. septembra nazad u salu , nastavljamo istim tempom , čekaju nas mnogi izazovi , zajedničkim radom da stvorimo nove šampione !

Zahvaljujemo se svima onima koji su nam pomogli finansijski i na bilo koji drugi način da ostvarimo cilj !
Hvala našem predsedniku Dejanu Đurasovicu na iznenadnoj poseti i podršci Timu Srbije! Hvala ljudi!

Team Bajša – Treniramo jako borimo se lako

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *