Kancelarija za mlade nastavlja kurs „Sa IT na TI“

„S ponosom Vas obaveštavamo da uskoro krećemo sa novom generacijom polaznika kursa Front-End Web Development-a“ – poručuju iz Kancelarije za mlade opštine Bačka Topola

Pilot projekat kursa u trajanju od 3 meseca – od marta do maja 2019. je uspešno završilo 18 polaznika. Nakon završetka pilot projekta “Sa IT na Ti” veliki broj zaineresovanih gradjana nam se obratilo, sa željom da i oni, ili neko njima blizak budu polaznici. Iz tog razloga, i iz želje da se što veći broj građana Bačke Topole upozna sa ovim atraktivnim zanimanjem – pripremili smo nastavak projekta istakli su iz KZM.

U novoj sezoni kursa, u planu je formiranje dva nivoa kursa, osnovni i napredni. Kurs će trajati 4 meseca, a predavanja će se održavati u prostorijama Skupštine Opštine Bačka Topola jednom nedeljno od 17,00 do 20,00 časova. Cena kursa je 8000 rsd, koji ce se plaćati u mesečnim ratama od po 2000 rsd.

Partneri kursa su: Kancelarija za mlade Opštine Bačka Topola i Mentit platforma.

Kome je namenjen kurs?
Ukoliko imate ozbiljnu nameru na naučite nešto novo i zakoračite u svet IT-a, i započnete svoju karijeru kroz web razvoj aplikacija, onda je oosnovni kurs idealna opcija za Vas.
Ukoliko već imate određena predznanja iz tehnologija HTML, CSS i JavaScript, te želite da ih unapredite, onda je za Vas idealan napredni kurs.

Šta ćete naučiti na kursu?
Kurs se zasniva na Front-end Web Developmentu.
Kroz predavanja i domaće zadatke koje ćete samostalno raditi, dobićete kompletno i odmah primenjivo praktično znanje iz oblasti razvoja aplikacija pomoću različitih programskih jezika i web tehnologija kao što su: HTML, CSS, JavaScript i jQuery. Odnosno, tehnologije koje su trenutno primenjive na IT projektima i generalno tržištu.

Nakon završetka kursa posedovaćete znanja za:
– Izrada statičkih web sajtova
– Napredno stilizovanje web stranica
– Animiranje grafičkih elemenata na stranici
– Prilagođavanje sajtova mobilnim uređajima (responsive web design)
– Adobe Photoshop (obrada fotografije za web sajt)

O predavaču:
Kurs će voditi dipl. ing. poslovne informatike Nemanja Stojanovic.

Prijave polaznika:
Prijave sa kratkom biografijom šaljite na mail: [email protected] Konkurs je otvoren do 07.oktobra
Dodatne informacije na broj telefona +381649312880

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *