JP „Tržnica“ otkazuje vašar

Prema najnovijoj naredbi Opštinskog štaba za vanredne situacije donete 08.09. tekuće godine, otkazuje se održavanje vašara za mesec septembar. Razlog otkazivanja vašara jeste sprečavanje širenja zarazne bolesti Covid – 19.

Ova naredba stupa na snagu odmah.

 

6 komentara

 1. Saša od Tomislavaca

  Tužno je jedino što se Saša Srdić ne nalazi u kriznom štabu, kao veliki stručnjak u apsolutno svim oblastima dao bi velik doprinos.
  Još jednom stvarno šteta da takav stručnjak samo vozi službeno vozilo u privatno – stranačke svrhe.

   
 2. Sramota…
  Ovo stvarno više nema smisla!
  Voleo bih da mi neko objasni razliku između pijace i vašara u smislu okupljanja ljudi.
  Vašari ne mogu da se održavaju a najlon pijaca u Novom Sadu radi petkom, subotom i nedeljom sa mnogo više ljudi.
  Bubanj potok radi subotom i nedeljom opet sa mnogo više ljudi!
  DRŽAVA DVOSTRUKIH ARŠINA

   
 3. Zasto se u DZ ne meri temperatura?

   
 4. Miso, sramote je to sto ne znas sta znaci rec „opstina“ ili ne znas da Novi Sad i Bubanj potok nisu ista opstina kao Backa Topola. Cela vest ima tri (3) recenice, duplo manje od tvog komentara, ako ti nije jasno posle prvog citanja, procitaj opet vest, bice ti jasnije. A da objasnim razliku izmedju pijace i vasara, pijaca je lokalnog karaktera, za razliku od vasar koji privlaci ljude sa vecih udaljenosti. Takodje u ogradjenom dvoristu pijace lakse je sprovoditi mere, nego u neogradjenom prostoru gde se vasar odvija. Miso nadam se da ti je sada sve jasno, ako nije pitaj opet, ali malo smiri dozivljaj. Pozdrav Miso, sve najbolje

   
 5. Odlično zapažanje. Čovek je pravi profesionalac i ekspert u svim oblastima javnog delovanja. Šteta je samo što ćemo teško uspeti da zadržimo takav intelektualni kapacitet u našoj maloj sredini koju je on odavno prevazišao.

   
 6. Neko iz vlasti uzeo pare da se neodrzi vasar il mu kum, brat, rodjak drzi neki market

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *