JP Komgrad: počela izgradnja i rekonstrukcija jarkova za odvod atmosferskih voda

Ovih dana su otpočeli radovi na sanaciji odvodnih jarkova u cilju poboljšanja odvođenja atmosferske vode.

JP Komgrad realizuje projekat u ulicama Jožefa Šinkovića, Svetosavska, deo ulice Omladinska (od ul. Lenjinova do ul. Ferenca Lista) i deo ulice 7. jula (od ul. J.Šinkovića do ul.Omladinska). U navedenim ulicama odvod atmosferskih kanala je u lošem stanju, na nekim mestima su potpuno zatrpani, cevasti propusti ispod kolskih prilaza su samo delimično izvedeni. Sanacija obuhvata produbljivanje postojećih odvodnih jarkova, čišćenje bankina između saobraćajnice i jarka, čišćenje postojećih i ugradnju novih cevastih propusta ispod kolskih prilaza i postavljanje novih cevastih propusat ispod kolovoza.

Sanacijom odvodnih jarkova u navedenim ulicama će se obezbediti kvalitetnija odvodnja i sprečiti zadržavanje atmosferskih voda na kolovozu i bankinama kolovoza, kao i na zelenim površinama.

 

PO PROJEKTU OPŠTINE BAČKA TOPOLA ZA SUFINANSIRANJE PROIZVODNJE MADIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANJA U 2019. GODINI

 

3 komentara

 1. Izgradnja i rekonstrukcija jarkova! kakva investicija. Sram da vas bude, to treba da se odrzava redovno a ne jednom u 30 godina.

   
 2. Kad će stići na kalvariju?
  A može da im se pridruži i Vojvodina put!

   
 3. BOJIM SE DA JE NJIHOVA NAJVEĆA INVESTICIJA – TRPANJE PARA U NJIHOVE DŽEPOVE!!!!
  A NAMA DOBRI SU I JARKOVI. TJ. GROBLJE NAŠIH NADA DA ĆE OVDE BITI BOLJE ZA OBIČNE GRAĐANE!

  PROBUDITE SE JER JE VEĆ KASNO- DA NE BI BILO PREKASNO!!!!

  P.S.
  GLEDAJTE DA „OVI“ I IDUĆI PUT POBEDE, PO BILO KOJOJ OSNOVI NACIONALNOJ ILI POLITIČKO-ULUZNIČKOJ LINIJI, A NAS KO ŠIŠA!!!!

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *