Još jedna pljačka u centru grada

Nepoznati pljačkaš danas prepodone opljačkao je menjačnicu u centru grada Bačke Topole.

Naime, prema prvim i još uvek nepotvrđenim informacijama nepoznati muškarac, oko 9:30 sati, uz pretnju pištoljem, od radnice N. C.  uzeo je novac i pobegao u nepoznatom pravcu.

Na lice mesta brzo je izašla policija i nastavila potragu za napadačem.

Za sada nije poznato koliko je novca razbojnik oteo.

 

3 komentara

 1. Sto policajce sa uzijem ne saljete u patrolu po gradu da patroliraju malo, umesto sto ih saljete da kafenisu po kafanama i bare goste sa smesnim video zapisima i glupostima!? Bas ste pametni i veliki nema vam ravnih.

   
 2. S’ dužnim poštovanjem za načelnika policije, ali kako to da nema patrola po gradu, s’ obzirom da ovo nije jedina pljačka u proteklih par dana!? Da li građani znaju da je opljačkan i gomex, kao i zubar u centru grada ili je to zataškano zbog nečega? Kriminal je u porastu, a radnici vam, da izvinete na izrazu, lelemudaju!!! Nemate 2 policajca da pokrijete dva ćoška u centru grada. SRAMOTA za rad PS BT!

  DOMINA IMAŠ VEČERU I PIĆE!

  BRAVO! BRAVO! BRAVO!

   
 3. Danas u novinama možete pročitati da tajkuni nude 800M za rušenje Vučića, pre 4 godine nudili su 200M. Tu nešto opasno smrdi! Još kad na to dodate ove silne pljačke i uspavanu policiju, onda se zapitate da nisu možda kupili pola državnog sistema!!!??? Plaćaju ljude da bi spavali i pravili se blesavi… Laka lova i velika ljubav 😀

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *