I u maju bez vašara

Opštinski Štab za vanredne situacije na poslednjoj sednici donosi naredbu da se i u maju mesecu ne održi bačkotopolski vašar.

Dozvoljava se rad ugostiteljskih objekata počevši od 4.5.2020. god. pod uslovom da budu primenjene sve preventivne mere, kojima se osigurava bezbednost zaposlenih i bezbednost korisnika usluga – ograničen broj lica u prostoriji, održavanje socijalne distance, odnosno međusobnog rastojanja između dva lica najmanje dva metra, a u slučaju manjeg rastojanja uz primenu staklene, plastične ili slične barijere, obavezna dezinfekcija prostorija, podova, mobilijara, mašina, alata i uređaja za rad posle pružene usluge svakom pojedinačnom korisniku, obavezna upotreba zaštitnih sredstava, maski i rukavica, kako od strane zaposlenih, tako i od korisnika usluga i da u tom smislu donesu poseban plan primene mera.

Pri tome radnici u ugostiteljskom objektu moraju da budu opremljeni odgovarajućom higijensko-tehničkom opremom za sprečavanje širenja zarazne bolesti. Ugostitljski objekti se moraju pridržavati instrukcija i uputstava svih nadležnih organa.

 

 

 

Jedan komentar

  1. Koje piće u kafani, ako je covek dosao da se vidi sa prijsteljem, poslovni sastanak ili dogovor, momak sa devojkom, svi odvojeni dva metra i svi cuju jedni druge. Bas zanimljivo. Eto vidite da vam ne branimo kafanu

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *