Fero Ferenc pobednik e-turnira u PES 2021!

U nedelju 25. aprila odigrani su finalni mečevi e-turnira u PES 2021 na PS 4 koji je organizovala Kancelarija za mlade opštine Bačka Topola. Mnogo uzbuđenja i preokreta je obeležilo sve mečeve.

 

Drugo mesto pripalo je Mate Kristianu

 

Počelo je sa mečevima četvrtfinala. Odmah u prvom duelu dosta napetosti, ekipa FK Obilića je vodila sve do pred kraj kada je Monaco izjednačio u poslednjim sekunadama i meč otišao u produžetke. Na kraju ipak 4:2 za FK Obilić. Zatim je odigran duel timova Aleksej i Fero, u kojem je Fero slavio sa čak 8:0. Realmate i FK Pajseri su takođe odigrali uzbudljiv meč u kojem je nakon produžetaka slavio Realmate koji je bolje izvodio jedanaesterce. Tim FK Braća je bio bolji od FK Tavankut sa čak 5:1.

 

U polufinalu su se sastali Realmate i FK Obilić, te je druga navedena ekipa dosta nesrećno poražena u produžecima nakon greške u odbrani. Fero je savladao FK Braća sa 3:0, a sve do momenta prvog gola koji je takođe greška odbrane ekipa FK Braća je bila dominatna. Pošto je igrač koji predvodi ekipu FK Obilić predao meč za treće mesto odmah se igralo finale u kojem su se sreli Realmate i Fero. Siguran je bio Fero i slavio sa 3:1. Nakon tri vikenda i 78 utakmica turnir je završen uz mnogo druženja i lepih momenata.

 

Snimak finalnog meča

 

 

Svi mečevi su igrani u skladu sa merama o zaštiti i sprečavanju širenja epidemije, a za zainteresovane je u holu bio postavljen video bim na kojem su mogli da prate mečeve uživo.

 

Sa leva na desno: Mate Kristian 2. mesto, Mihajlo Jeremić 3. mesto, Vanja Uzelac-organizator, Fero Ferenc 1. mesto i Ognjen Despotović-organizator

 

Organizatori su se zahvalili svim učesnicima i podeljene su i simbolične nagrade. Treće mesto je osvojio i najmlađi učesnik turnira, Mihajlo Jeremić, koji je nagrađen sa poklon vaučerima za Invictus bodibilding i fitnes centar u Bačkoj Topoli i Pozorišni klub Izlog ideja. Drugo mesto je pripalo igraču koji je predvodio ekipu Realmate, Mate Kristianu, koji je takođe nagrađen sa vaučerom za teretanu ali i dresom FK TSC sa potpisima igrača i trenera. Osvajač turnira, Fero Ferenc, nagrađen je kao i prethodna dva takmičara sa vaučerom za teretanu, novim bluetooth zvučnikom i vaučerom za restoran Pukni zoro. Njemu je uručen i pehar za prvo mesto. Takođe su pobednici dobili i primerak časopisa gimnazije i ekonomske škole „Dositej Obradović“ iz Bačke Topole nazvan „Mezimac“. Takođe velika zahvalnost ide sponzorima turnira koji su pomogli oko organizacije istog u vidu donacija.

 

Rezultati finalni dan e-turnir 2021

 

Četvrtfinale:

Monaco:FK Obilić 2:4 (2:2)

Aleksej:FC Fero 0:8 (0:4)

Realmate:FK Pajseri 2:1 pen (2:2)

FK Tavankut:FK Braća 1:5 (1:4)

 

Polufinale:

FK Obilić:FC Realmate 1:2 (1:1)

FC Fero:FK Braća 3:0 (0:0)

 

Meč za treće mesto:

FK Braća:FK Obilić 3:0 (predato)

 

Finale:

FC Fero:Realmate 3:1 (1:1)

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *