„Bačka Topola u detaljima“ – Učestvuj u tradicionalnom foto konkursu

Lokalna samouprava Bačke Topole i Biblioteka „Eržebet Juhas“ i ove godine raspisuju tradicionalni konkurs za umetničku fotografiju „Bačka Topola u detaljima“.

Prema navodima organizatora konkursa cilj samog konkursa jeste da talentovani fotografi našeg grada prikažu svoje kvalitetne fotografije široj publici, ne samo prijateljima i porodici na društvenim mrežama.

Konkretna tema i sadržaj fotografije ne postoje, već se od kandidata očekuju kreativne, maštovite i originalne fotografije. Kako fotografi doživljavaju rečenicu: Bačka Topola živi u detaljima.

Kandidati mogu biti svi zainteresovani građani. Prijavljeni kandidati mogu da konkurišu najviše sa 5 fotografija visoke rezolucije, u digitalnom formatu. Svaka fotografija mora da ima naslov, odnosno naziv fajla, kreativno i slobodno shvaćen od strane kandidata – fotografa.

Prijem fotografija je do 15.avgusta 2020. godine. Fotografije u digitalnom formatu (na CD ili drugom digitalnom nosiocu podataka) kandidati treba da pošalju na adresu Biblioteke „Eržebet Juhas“, 24300 Bačka Topola, Glavna 16. Konkurs se predaje pod šifrom. U zatvorenu kovertu pored CD ili drugog nosioca podataka neophodno je da se priloži još i:

1. Ime i prezime kandidata
2. Adresa i broj telefona kandidata
3. e-mail adresa kandidata.

Na koverti kao i na CD obavezno napisati konkursnu šifru.

Detaljnije informacije na telefone: 711 725 ili 063 852 8543.

U septembru 2020. godine, u sklopu manifestacije Dani Bačke Topole održaće se izložba najboljih radova. Za vreme trajanja izložbe prikazaće se putem projekcije i radovi ostalih učesnika konkursa. Autorima najboljih radova biće dodeljene diplome i vredne nagrade.

Učesnik konkursa prijavljujući se prihvata sve uslove konkursa i izjavljuje da su slike njegove i da ne krši autorska prava druge osobe. Učešćem na konkursu autori su saglasni da radovi budu objavljeni na zidnom kalendaru i na promotivnim materijalima, suvenirima Turističke organizacije opštine Bačka Topola.

PO PROJEKTU ZA SUFINANSIRANJE MEDIJA OPŠTINE BAČKE TOPOLA 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *