Prva IT konferencija u Bačkoj Topoli

U Bačkoj Topoli će se od 21. do 22. Juna održati prva IT konferencija u našem gradu.

Prva Mentit IT konferencija bazirana je na dva ključna segmenta za unapređenje i pokretanje samostalnog biznisa. Prvi segment jeste učenje novih tehnologija i standarda poslovanja u savremenom trenutku; a drugi je njihovo praktično primenjivanje i sprovođenje u delo.

Predavači koji ce deliti svoje zanje i iskutvo na konferenciji su iskusni savremeni stručnjaci u modernom poslovanju, i dolaze iz firmi i biznis platformi koje su uspešne na globalnom i lokalnom IT tržištu.

Mentit konferencija je podeljena u dva bloka. Dnevni i noćni program. Dnevni program obuhvata predavanja i radionice i održaće se u prostorijama biblioteke „Eržebet Juhaz” od 13h do 18h.

Noćni program obuhvata koncerte i dj nastupe i održaće se u klubu Izlog Ideja. 21h do 02h.

Menadžer Mentit IT platforme, Nemanja Stojanović je naglasio da stvaranje IT zajednice u Bačkoj Topoli shvatamo veoma ozbiljno i u sklopu MENTIT-a će se organizovati meseči paneli na i predavanja počeće i od septembra, kao i nastavak SA IT NA TI kursa sa 2 grupe polaznika, početni i napredni nivo web developmenta kao i predavanja na teme online marketinga, takodje i javne diskusije na temu savremenog momenta u IT svetu.

Više informacija o samom događaju pogeldajte na ovom linku.

PO PROJEKTU OPŠTINE BAČKA TOPOLA ZA SUFINANSIRANJE PROIZVODNJE MADIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANJA U 2019. GODINI

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *