Srđan Karanović: „Iz Bačke Topole odlazimo puni lepih utisaka“

Sinoć je je odigrana prva pozorišna predstava u novoj, renoviranoj pozorišnoj sali. Puna sala i odlična atmosfera u publici je dokaz koliko se iščekivao ovaj trenutak.

IVA_1880Naime, „Ne oklevaj! Improvizuj!“ nije klasična predstava koja svoj nastanak bazira na dramskom tekstu već je njen sadržaj zasnovan na nizu vežbi improvizacije. Nastala je kao autorski projekat Srđana Karanovića u sklopu tromesečnih radionica, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, rađen sa klasom Glume  u toku sedmog semestra. Ovakav neobičan i autentičan uvod probudio je znatiželju svih prisutnih i od početka obećavao nešto  jedinstveno i neponovljivo.

„Veoma smo počastvovani što će naša predstava biti prva koja će se odigrati nakon duge pauze zbog renoviranja pozorišne sale. Predstava u formatu u kojem se odigrava je neobična i svaki put drugačija; pored tema koje se zadaju na licu mesta i sama publika utiče na tok predstave sa svojim predlozima. Večeras smo svi bili zadovoljni sa ovom predstavom, što se najbolje videlo u samoj pozorišnoj sali. Iz Bačke Topole odlazimo puni lepih utisaka i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo videti“ – rekao je za naš portal Srđan Karanović.

 

Jedan komentar

  1. Odusevljena sam predstavom. Rekla bih da se kroz ovakve momente vide resursi glumaca. Zaista prijatan izlazak iz vec vidjenih okvira pozorisnog komada.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *