Otvoren tradicionalni konkurs za umetničku fotografiju „Bačka Topola u detaljima“

Otvoren je novi konkurs za najlepšu fotografiju Opštine Bačka Topola, sada već tradicionalno u organizaciji Samouprave Bačka Topola i Biblioteke „Eržebet Juhas“. Pravo učešća imaju svi dobrog oka, osećaja za detalj i sa dobrim objektivom, ali i oni koji bi se u fotografiji tek sada prvi put oprobali. Konkurs za slanje fotografija otvoren je do 19. avgusta, a stručni žiri će potom odabrati najbolje među pristiglim radovima. Oni će i biti predstavljeni na izložbi upriličenoj nakon zatvaranja konkursa, a ono što je značajno jeste da će svaki rad dobiti svoje mesto na prezentaciji koja će biti projektovana tokom trajanja izložbe.

Lepa prilika da se okupe, sretnu i razmene iskustva svi učesnici konkursa, a publika je sa pažnjom ovaj događaj pratila i prethodnih godina, stoga će i ove godine imati mogućnost da otkrije najlepše detalje Bačke Topole. Tradicionalno su za autore najboljih fotografija pripremljene i nagrade, a detaljne propozicije konkursa možete pronaći na Fejsbuk stranici Biblioteke.

Organizatori vas pozivaju da se uključite sloganom: „Neka pričaju slike, neka priča Bačka Topola“, a mi vas ohrabrujemo da svoja osećanja prema mestu u kome živite pretočite u vizuelnu umetnost jer ko najlepše poznaje svoju okolinu do onih koji u njoj svakodnevno borave i uživaju. Otkrijte nam vaš pogled na Bačku Topolu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *