Nove projekcije u bačkotopolskom bioskopu

Belo platno je i tokom leta spremno za filmske projekcije. U korak sa novostima u svetu sedme umetnosti, 30. jula u bioskopskoj sali zainteresovana publika će moći da pogleda filmove Kralj lavova i Anabel 3: povratak kući.

Zbog glumačke ekipe koja je učestvovala u glasovnoj adaptaciji Kralja lavova, ova već dobro poznata priča privukla je pažnju velikog broja gledalaca. Bijonse, Elton Džon, Farel Vilijams sa muzičke strane, Džejms Erl Džouns, Donald Glaver i opet Bijonse, sa glumačke, čine okosnicu ovog filma. Režiser je Džon Favr, a produkcija je rađena u studiju Volta Diznija. Mišljenje publike je podeljeno – od oduševljenja muzikom, rediteljskim rešenjima, do razočaranja zbog nedostatka emocija kojima bi ova priča trebalo da odiše – dovoljna preporuka za stvaranje ličnog mišljenja. U dve projekcije tokom dana film će biti prikazan u 3D verziji, od 16.30 biće projektovana sinhronizovana verzija, a od 18.45 titlovana. Glumačka ekipa koja je radila na sinhronizaciji Kralja lavova takođe je interesantna i čine je Nikola Šurbanović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Vladan Živković i Dragan Vujić Vujke.

Od 21.00 sat za ljubitelje horor filmova treći deo priče o lutki Anabel. Ovog puta, u želji da je sačuvaju od uništenja, demonolozi Ed i Lorejn zaključavaju je u ormarić svoje kuće. Radoznalost je ipak pobedila, Anabel se budi, a njena nova meta postaje desetogodišnja ćerka glavnih junaka.

Čeka nas zanimljiv utorak u bačkotopolskom bioskopu, stoga rezervišite svoje ulaznice na vreme. Njihova cena je 250 dinara, a mesto rezervacije Dom kulture.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *