Dom kulture: Pozorišna predstava „Laži me“

Dom kulture Bačka Topola nastavlja sa vrednim radom kako bi naše sugrađane i u martu oraspoložio novim predstavama. U pozorišnoj sali u petak, 8. marta, sa početkom u 19.30h odigraće se predstava “Laži me”.

Kada posustali supružnici – sredovečni bračni par, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično i ne osvrćemo; ali i one crne, teške, sudbonosne i „smrtonosne“ laži koje su pokidale tolike veze.

Lepomir (Aleksandar Dunić) i Ružica (Sandra Bugarski) nakon 25 godina braka odlučuju da otputuju u banju, u kojoj su proveli medeni mesec. Zaglavljeni na seoskoj železničkoj stanici, čekajući voz koji nikako da dođe, supružnici upadaju u komičan lavirint sumnji, poluistina i intriga koje ih dovode na ivicu apsurda. Međutim, iz tog vrtloga u kome su se našli, neće ih spasiti istina, nego upravo laž.

Pozorišni komad „Laži me“ izvrsna je komedija karaktera, inspirisana crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“, iz pera Saše Simonovića.

Tekst: Saša Simonović i Željko Mijanović

Režija: Dragoslav Dabić

Scenografija: Dragan Lazić

Muzika: Dragana Jovanović

Ulaznice se mogu rezrvisati lično u kancelarijama Doma kulture ili pozivom na brojeve telefona 713-515 i 066/9128612

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *