Uboden nožem policajac u Staroj Moravici

U subotu, 17. septembra, prilikom obavljanja službene dužnosti u večernjim satima u Staroj Moravici, uboden je nožem u grudni koš policajac pripadnik PU u Bačkoj Topoli, za čiji život se lekari i dalje bore.

Foto: novosti.rs

Policajac Žarko Stanisavljević izašao je na lice mesta po pozivu roditelja osumnjičenog K.D. (1981) kako bi sprečio incident između osumnjičenog i komšije i tako zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičeni K.D. je policajca ubo nožem u predelu grudnog koša, nakon čega je policajac kolima Hitne pomoći hitno odveden u bolnicu u Sremsku Kamenicu i operisan. Uviđaj na licu mesta izvršio je zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici koji je osumnjičenom K.D. iz Stare Moravice odredio meru pritvora od 30 dana zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uznemiravanja javnosti, a koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Kako saznajemo, osumnjičenom K.D. je ranije prepisana terapija od strane psihijatra koju na dan incidenta je nije uzimao. Sudija je naložio njegovo psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *