Nesreća na autoputu, poljski autobus sa decom sleteo sa puta kod Malog Iđoša

29311-autobus-idjos

Više osoba je povređeno kada je autobus poljskih registarskih oznaka, koji je prevozio decu, sleteo s puta iz pravca Subotice prema Novom Sadu i pao na desni bok. Saobraćaj nije u prekidu, ali je usporen.

 

 

 

Nesreća se dogodila oko 9,40 časova, na 69. kilometru auto-puta od državne granice, kod Malog Iđoša. Povređeno je više dece, saopšteno je iz policije, ali nije preciziran broj povređenih niti stepen povreda.

Na mesto nesreće upućeno je više vozila sa pripadnicima Sektora za vanredne situacije, kao i više ekipa Hitne pomoći iz Subotice, Malog Iđoša, Vrbasa i Bačke Topole.

29311-autobus-idjos-2

Saobraćaj na ovom delu puta je prohodan, malo usporen ali odvija se relativno nesmetano levom trakom autoputa prema Novom Sadu.

Naša ekipa je na putu prema mestu saobraćajne nesreće i javićemo se sa najnovijim informacijama o preciznijem broju povređenih i stepenu njihovih povreda. Kako nezvanično saznajemo u pitanju je između 15 i 20 putnika, pretežno deca.

Uviđaj je u toku

 

 

 

3 komentara

  1. Bezvezne vesti

    Ako pisete vesti bar nemojte pisati gluposti. 1 Autobus je dolazio iz pravca Novog Sada prema Subotici… Posle Feketicke petlje je sleteo sa puta na desni bok. Jedan vozac poginuo od njih 3 koji su bili vozaci . 50 putnika je bilo jos osim njih … 25 povredjenih 4 tesko povredjena. Nemogu da svatim samo kako mogu da se pisu vesti a informacije o dogadjaju nemate sramotitese… kako da verujemo u druge stvari sto se pisu kad ovakve obicne stvari neznate objaviti kako su se desile I sta se desilo…. dajte malo korektnije vodite ovaj sajt ….

     
  2. Bezvezne vesti

    Izvnite onda nisam na to obratio paznju 🙁 Izgleda onda da ne treba da se oslanjamo na njih 😉

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *