Važno saopštenje Radno vreme preko 120 PerSu marketa u nedelju 05.04.2020. godine

PerSu marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima, u nedelju 05.04, u periodu od 04h do 07h ujutru. Kao i prethodne nedelje, i ovog puta preko 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu u svim mestima u kojima ovaj lanac posluje.

PerSu

– Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ponovo će i ove nedelje naši marketi biti otvoreni od 04h do 07h, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, toga dana sa redovnim radom nastavljamo od 07:30h, kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima i kako bismo imali vremena da dezinfikujemo kompletan prostor i sve kontaktne površine – poručuju iz PerSu marketa.

Pored produženog radnog vremena u nedelju, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *