Simović: „Svi radovi će biti završeni u roku“

 

Danas su započeti radovi na izgradnji novog kraka Vidovdanske ulice, vrednost radova je 17.175.557 dinara, a planirani završetak radova je 31.07.2019. godine.

Vidovdanska

Tom prilikom razgovarali smo sa Nemanjom Simovićem, poverenikom Srpske Napredne Stranke za Bačku Topolu, koji povodom započinjanja radova navodi sledeće:

„Još prilikom radova na povezivanju Dunavske i Vidovdanske ulice najavili smo da će naredna faza biti asfaltiranje i kompletno uređenje Vidovdanske ulice od ulice Glavna do spajanja sa ulicom Boljai Farkaša kod novoizgrađenog košarkaškog terena. Danas su ti radovi počeli i poredasfaltnog puta biće urađeni i novi trotoari za pešake, nova parking mesta a postavićemo i novu rasvetu. Završetak radova je planiran 31.07.2019 godine. U okviru istog projekta uređenja užeg centra grada očekuju nas i radovi na izgradnji novog parkinga u Кarađorđevoj ulici kao i izgradnja novog parkinga u Prvomajskoj ulici.

Simović napominje da posebnu brigu vode o stanovnicima sela opštine Bačka Topola

„U petak 14.06.2019 godine završavamo radove na izgradnji novog sportskog terena u MZ Njagoševo a usklopu razvoja sportske infastrukture u izradi je projekat za izgradnju teretane na otvorenom.

Novi košarkaški teren u Njegoševu

Pri kraju su i radovi na izgradnji novog puta u Tomislavcima dužine 1000 metara. U MZ Mali Beograd završena je izgradnja pešačke staze a raspisana je i javna nabavka za izgradnju puta u MZ Bački Sokolac.“

Novi put u Tomislavcima

Velika „prašina“ digla se u javnosti zbog obustavljanja radova na izgradnji bazena, kakva je trenutna situacija?

Кada je u pitanju izgradnja novog bazena dobili smo stručno mišljenje Građevinskog fakulteta iz Beograda i u toku su radovi na usaglašavanju projektno tehničke dokumetacije. U narednim danima ćemo nastaviti radove po njihovim instrukcijama. Nismo želeli da zbog brzine radova trpi kvalitet a završetak radova će biti u predviđenom roku.

 

PO PROJEKTU OPŠTINE BAČKA TOPOLA ZA SUFINANSIRANJE PROIZVODNJE MADIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANJA U 2019. GODINI

 

9 komentara

 1. Svetlana Zobnatica

  Poštovani i mnogo cenjeni G-dine Simoviću,

  Raduje me Vaša izjava o posebnoj i izvanrednoj brizi za stanovnike sela opštine Bačka Topola. Tu blagodet Vašeg delovanja mi zaista osetimo na svojoj koži. Mi smo se emotivno vezali za Vas, kao čoveka koji je dao nemerljiv doprinos Zobnatici, onog momenta kada je doveo „Žikinu šarenicu“.
  To je prekretnica u našim životima, jer smo gledajući emisiju u kojoj je gostovao G-din Vesić, saznali da Zobnatica i Beograd na vodi ima jednog te istog vlasnika, i takoreći naslutili ko su vlasnici naših života, nekretnina, vazduha, vode i svega onoga što potpada pod dostojanstven život. (Vi ste stajali malo udaljeni i vrlo zainteresovano posmatrali snimanje i razgovore….moram Vam skrenuti pažnju da ste se malo oguzavili, to je valjda zbog prirode posla sedi-lezi-sedi-lezi…avaj da se vratimo na temu, nije guzica predmet interesovanja, već obraz. )
  Zbog toga Vam voljeni G-dine Simoviću, opraštamo nedostatak ulične rasvete na Zobnatici, nedostatak pijaće vode, izostanak parcelizacije, legalizacije i rešavanja imovinsko-pravnih pitanja, opraštamo Vam nedostatak informacija o uticaju borovnice po zdravlje stanovništva, ma ima toga na Zobnatici do u nedogled.
  Navratite na Zobnaticu…kako da nas nadjete?…lako….beli konj….crni konj …i tu ste…

  Ljubi Vas iz sveg srca Vaš veliki fan i obožavalac sa Zobnatice.

  P.S. Kada bi mogli uz Vašu svesrdnu podršku, da organizujemo miting sreće pod nazivom „Svetla Budućnost Zobnatice“? (… i njenih stanovnika sa direktnim uticajem pozitivnog zračenja i na stanovnike drugih okolnih mesta).

   
 2. E secam se vremena kada je „prosio “ koji dinar od bivseg tasta , sada “ zicka “ od opstine.
  Nije polupismen vec nepismen profiter. E Srbijo na sta si spala.

   
 3. Gde može da se vidi projekat po kom se radi Vidovdanska?
  I ko je i kada odlučio da se ovako radi?
  Nisam čuo da su građani mogli da iznesu predloge …..ili se sve radi samo da se nešto radi?
  Mislim da ponekad treba poslušati meštane! Od svih predloga sigurno bi bilo i onih prihvatljivih!
  Recimo siguran sam nije nađeno adekvatno rešenje za kontejnere ispred Vidivdanske 3……kao ni parking ispred!

   
 4. Nemanja Simovicu nemoj da obracas paznju na zlurade komentare ljudi koji samo sede u svojim kucama,koji su nezadovoljni svojim zivotima,koji nista drugo ne znaju nego da blate druge ljude. Nastavi Nemanja samo da unapredjujes nasu opstinu i da stvaras mnogo kao i do sada,nadam se da ces u skorije vreme biti i predsednik nase opstine.

   
 5. To je jedan gospodin covek a takve ne vole oni koji u svojim komentarima imaju mnogo gramatickih gresaka 🙂

   
 6. Svetlana Zobnatica

  Gledalac….

  baš pre izvesnog vreremena sam imala priliku da vidim G-dina Simovića, i on zaista nema vremena od mnoštva investicja, građenja, ugrađivanja, nadograđivanja, da obrati pažnju na ljude po Topoli i okolnim mestima…u razgovoru sa ljudima na pitanje zašto se igraju blatom, kažu da su tek nakon dužeg vremena, shvatili, da se ne dobija ništa kada fekaliju gađaš blatom i da su odustali….na Vaše insistiranje da i nadalje unapređuje našu opštinu i da stvara mnogo kao i do sada, zamoliću Vas da to ne činite, jer čovek je već isrpljen i postoji opravdana bojazan da će zadobiti Diskus herniju, obzirom da su mu džepovi sve teži i kičma mu teško podnosi već sada to opterećenje…prihvatila bi Vašu ideju o njemu kao predsedniku Opštine, ali ja sam već duboko zašla u emotivnu „političko-građansku“ romansu sa G-dinom Srdićem, sa kojim sam izgradila jedan ozbiljan i dubok odnos, slikovito opisan „prst u oko“, i to sam mu obelodanila slanjem dopisa. Tako da, ja ostajem verna G-dinu Srdiću jer ipak je on dobra potpora „načetoj“ kičmi G-dina Simovića.

  P.S. Savet: …vidim da palacate jezikom po stražnjici dotičnog gospodina, zbog debljine stražnjice, nisam sigurna da će on to osetiti, osim ako nema šuljeve ka spolja…

   
 7. Svetlana Zobnatica @- Toliki komentari
  o čoveku koga ne poznajete. Gde je stajao,s kim je pričao, da li mu je bila zgužvana košulja, u kom pravcu je gledao…..kakva opsednutost.

   
 8. u inat svima

  Nemanja je pre svega DOBRONAMERAN COVEK…. A radi i trudi se da pomogne ljudima u nevolji .Samo oni kojima je pomogao ..znaju o cemu govorim.E …sad …sto je uspesan i mlad ..i pred kojim je tek prava karijera .. Aaa to vec…. za neke sto se potpisiju sa SHATRO zenskim pseudonimom…e to je za doktora shagija u subotickoj psihijatriji.

   
 9. Dosta BOTOVI!!!!! Nije niko za pshijatriju ko drugaćije misli od „vas“ odabranih, ma za vas nije glaso ni prvi komšija, vi ste sami sebe „postavili“ i nikako da odete već jednom! Samo da kažem “ u inat svima“ da lično poznajem Svetlanu i ona je veliki borac, a vi šta ste vi ???

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *