Po treći put u Bačku Topolu stiže gastronomski karavan „Izađi mi na teglu“

Po treći put u Bačku Topolu stiže gastronomski karavan „Izađi mi na teglu“. Takmičenje će se održati u sredu, 11.09.2019. godine, na Manifestacionom trgu.

Iz turističke organizacije opštine Bačka Topola pozivaju sve zaineresovane da okupe ekipu, daju joj što kreativniji naziv i dođu na druženje. Za one koji ne znaju, ovo je zabavno takmičenje u pravljenju ajvara. Učešće je besplatno, a organizator obezbeđuje:papriku, šećer, so, ulje, peć za pečenje paprike, drva za loženje, tegle sa poklopcem, sto, stolice i natkriveni štand.

Pored takmičarskog dela na trgu nas očekuje i zabavni program: puno muzike, zabava za decu, spremenje kulinarskih specijaliteta na licu mesta i još puno iznenađenja.

Zato naoružajte se tajnim receptima, dobrim raspoloženjem i „Izađi mi na teglu“.

Prijava ekipa lično u Turističkoj organizaciji opštine Bačka Topola, Glavna 12, svakog radnog dana od 7,00 do 16,00 časova. Krajnji rok za prijavu je 05.09.2019. godine. U Turističkoj organizaciji opštine Bačka Topola možete dobiti sve dodatne informacije.

 

PO PROJEKTU OPŠTINE BAČKA TOPOLA ZA SUFINANSIRANJE PROIZVODNJE MADIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANJA U 2019. GODINI

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *