Po prvi put u Bačkoj Topoli manifestacija „Izađi mi na teglu“

Po prvi put Bačka Topola se pridružila gradovima širom Srbije učestvujući u karavanu manifestacije „Izađi mi na teglu“ koji će se u našem gradu održati u sredu 13.septembra 2017. godine na Manifestacionom trgu.

izadji mi na tegluIzađi mi na teglu je zabavno takmičenje u pripremanju ajvara, najboljeg i najpoznatijeg srpskog proizvoda u svetu.

„Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane učesnike da naprave svoju ekipu i daju joj što kreativniji naziv. Ekipu mogu da čine članovi uže ili šire porodice, komšije, udruženja žena ili bilo koja druga udruženja, učenici i nastavnici, kolege, prijatelji itd. Učešće takmičara je besplatno, a na licu mesta će dobiti sve ono što im je potrebno za pripremanje jedne ture ajvara: papriku, šećer, so, ulje, kube (prenosiva peć za pečenje paprike i kuvanje ajvara), tegle sa poklopcem, drva za loženje, stolove za pripremu i odlaganje tegli

Pored takmičarskog dela tog dana na trgu nas očekuje i zabavni program, animator za decu, maskote, muzički nastupi itd.

S obzirom na idealne uslove za takmičenje sve što učesnici treba da urade je da se naoružaju tajnim receptima, dobrom voljom i da nam „izađu na teglu“  – izjavila je za naš portal Danica Vrekić.

Prijave ekipa lično u Turističkoj organizaciji opštine Bačka Topola, Glavna br.12 radnim danima od 7h do 14h, najkasnije do 01.09.2017.godine.

Požurite! Broj ekipa je ograničen.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *