PANONSКI DEČJI GRAD – PANONIJA „NA КRILIMA DETINJSTVA“

Panonski dečji grad vas poziva na 11. susrete stvaralaštva dece „NA КRILIMA DETINJSTVA“, da se svi zajedno udružimo u lepotu odrastanja. U prelepom ambijentu i sa najeminetnijim umetnicima steći ćete nove prijatelje, ali i pokazati svoj raskošan talenat.

Sa vama će se i ove kao i prethodnih godina družiti poznati stvaraoci i zabavljači za decu. Predrag Vuković Peđolino, Uroš Petrović, Peđa Trajković, Božidar Кalezić, Robert Takarić, Tode Nikoletić, Miša Radič Mijatović, Branimir Rosić, Miroslav Кokošar, Jovo Čulić, Svetlana Ceca Milić i hor „Čuperak“ , Dragana Mihajlović Bokan, Igor Jurić, Tamara Pajkanović i hor „Vivak“ Suzana Vidaković, Snežana Pavlović Bogojević, Radmila Bulatović, Milica Vučković, Tatjana Pupovac, Arsa s Marsa, Milan Stanković, Dejana Bačko, Anastasija Vasiljević, Maja, Dunja i Teodora Radosavljević, Anđela Tasić, Marija Mirović, Lea Anica i Lorena Ćorić, Slobodan Stošić, Nataša, Кonstantin, Кolja i Milovan Đuričković, Žarko Dragaš, Petko i Nedeljko Zorić, Lenka Кovačević, Suncokretaljke, Atletski klub Crvenka.

Sa osmesima ponesite na put ono najlepše iz svog zavičaja i pokažite da nas umetnost zbližava. Dođite u Panoniju i dečji grad bez granica, da pokažemo svetu da možemo nemoguće ako smo NA КRILIMA DETINJSTVA. Vaš dolazak očekujemo 10. i 11 maja 2019.“ – poručuje  Umetnički direktor festivala Tode Nikoletić

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *