OTVORENA VRATA ZA SUANPAN ARITMETIKU 06.02.2021. OD 11 – 12 ČASOVA

SuanPan mentalna aritmetika je obrazovno-razvojni program kojim se značajno unapređuju intelektualne sposobnosti i veštine kod dece u razvojnom periodu od 5 i 14 godina. Deca uče da izvode osnovne matematičke operacije na abakusu koristeći obe ruke istovremeno, čime se podstiče istovremeni rad leve i desne moždane hemisfere. Korisćenje računaljke – abakusa obema rukama dovodi do stimulacije obe moždane hemisfere i podizanja opštih mentalnih potencijala deteta. Edukacija je SuanPan program efikasno razvija intelektualne veštine polaznika, socijalno i emetivno podstiče decu na komunikaciju u klimi pozitivnog podstreka pa najčešće polaznici imaju potpuni doživljaj uspeha sa kontinuiranom motivacijom i učenjem u inspirativnom okruženju i malim grupama.

Program utiče na poboljšanje memorije, pažnje, koncentracije i samopouzdanja! Kako je pri radu na abakusu mogućnost greške svedena na minimum, dete tokom kursa razvija samopouzdanje, i zahvaljujući tome, emotivno sazreva, a uz sve to stiče i sposobnost koja krasi velike svetske genije – sposobnost odvojene pažnje – radi efikasno više stvari istovremeno!

Deca koja završe kurs iz SuanPan mentalne aritmetike u stanju su da daju rešenje za složene aritmetičke operacije bez kakvih pomagala, isključivo misaonim putem.

Koncept Mentalna Aritmetika SuanPan omogućava svakom detetu da razvije svoje individualne potencijale i dosegne maksimum svojih mogućnosti. Naučno je dokazano da rad na abakusu i mentalna aritmetika omogućavaju uravnoteženiji rad obe hemisfere. Ali, šta to znači deci na svakodnevnom nivou? Nakon obuke SuanPan mentalne aritmetike, čulo vida, sluha i dodira se jače povezuju sa misaonim procesom i vizuelizacijom, pojačava se moć slušanja i razumevanja, podstiče se koncentracija i fokus.

Rad sa decom odvija se u tri uzrasne grupe:
KINDER (predškolci 5-6-godina),
PRIMARNA (1-3. razreda osnovne škole),
SEKUNDARNA (4-8. razreda osnovne škole).

Program je prilagođen uzrastu. Kurs traje osam meseci, a nastava se odvija jednom nedeljno u trajanju od 2 sata i 10 minuta (tri školska časa sa dve puze između). Tokom časa se smenjuju različite aktivnosti, a svaki čas se završava igricom, te deci nikako nije naporno, već dinamično i zanimljivo. Upisujemo decu na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku.

Sa decom rade diplomirani vaspitači i profesori predmetne nastave sa višegodišnjim iskustvom u nastavi, metodikom rada i licencom predavača SuanPan mentalne aritmetike. Rad se odvija u malim grupama zbog kovid mera pa je pažnja svakom detetu apsolutno posvećena.

Više o programima možete videti na sajtu www.smartedu.co.rs  gde možete izvršiti i on line prijavu deteta  https://smartedu.co.rs/prijava-za-edukaciju-2/

Prostorije Smart edu centra se nalaze u ulici Nikole Tesle br.2 u Bačkoj Topoli.

Kontak telefon 069-1246939 i 060-6315-444

Otvorena vrata za roditelje sa decom su u subotu 06.februara od 11 do 12 časova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *