Otvaranje internet platforme “Glas omladine – GO Radio”

U subotu 13.06.2020 u prostorijama Kancelarije za mlade Opštine Bačka Topola pokrenuta je internet platforma “Glas Omladine” i u okviru nje internet  “Go radio”. Ova platforma  kao omladinski info centar za mlade u Bačkoj Topoli je pilot projekat Pokrajinskog sekreterijata za Sport I Omladinu.  Otvaranju su prisustvovali Predsednik Skupštine Opštine Bačka Topola Saša Srdić, Član gradskog veća zadužen za Sport I Omladinu Ognjen Despotović kao I koordinator Kancelarije za Mlade Opštine Bačka Topola Miloš Mastilović.

Omladinski info centar “Glas Omladine” preko web platforme www.glasomladine.com treba da pruža informacije od znacaja za informisanost i kulturu mladih u opsitni Backa Topola. Pored deljenja informacija, omladnski info centar  treba da animira mlade u našoj opštini da sami kreiraju sadržaj na web stranici i internet radiju Go radio.

Kroz informisanost mladih, fokus sadržaja platforme će biti i isticanje mladih talenata, nagradjivanih pojedinaca na školskim i vanškolskim takmičenjima i ostalih pozitivnih primera mladih opštine Bačka Topola.

Pored informativnog, ova platforma je kreirana da bude i edukativnog karaktera. Kroz uključivanje mladih u kreiranje  programa i sadržaja, omladinski info centar će pružiti podršku mladima kroz edukaciju kreiranja, produkcije i uredjivanja  multimedijalnog sadržaja. Mladi koji zele da steknu iskustvo kroz praksu, mogu da odaberu i nauče oblast u  kreiranju sadržaja koja njih interesuje. Od vodjenja i uredjivanja programa, produkcije audio i video sadržaja, digitalnog marketinga i administracije I vodjenje sajta.

Dugoročan cilj omladinskog info centra Glas Omladine je da kroz podršku I uključivanje  mladih ova platforma postane samoodrživa, odnosno da njen sadržaj kontroliše isključivo omladina Bačke Topole.

PO PROJEKTU ZA SUFINANSIRANJE MEDIJA OPŠTINE BAČKE TOPOLA 

 

10 komentara

 1. Ova magla vam ne radi… Nema platforme…. Pokusaj manipulacije…. Predizborni trik…. Fora… Moša… Ogi

   
 2. glasomladine.wixsite.com/goradio
  http://www.glasomladine.com ( sajt u izradi – rade ga polaznicj kursa „Sa it na ti“ )

  Ovaj projekat se razvija vec dve godine, i podrzan je od strane AP Vojvodina, kao pilot projekat. Uskoro ce i druge opstine da prepisu ovaj „trik“ od nas.

   
 3. Djordje Petrovic

  Za potrebe fotografisanja flase su sklonjene sa stola.

   
 4. Ovo jednostavno nije realno da je član gradskog veća zadužen za Sport I Omladinu O.D.. Ista ta osoba vodi klub Panta Rei iz kojeg se svake druge nedelje može čuti muzika do 4-5 ujutru zbog koje komšije ne mogu da spavaju. Gde to ima da takva osoba ima bilo kakve veze sa sportom i omladinom, kad ona ni sporta ni omladine videla nije. A koordinator mu je drugar… Crno li se piše toj našoj omladini i njihovim roditeljima sa ovakvim indijancima. Bože ti sačuvaj!

   
 5. Muka mi je vec od toga da gledam kako vi iskrivljeni sarlatani iz pante dobijate podrske pokrajine. Doveli ste me u situaciju da kao normalna gradjanka preispitujem svoje moralne vrednosti, u situaciju u kojoj ako zelim da postignem nesto u zivotu, trebala bi da ih menjam i da vam se pridruzim u skakutanju, na ustrb i nezadovoljstvo svih voljenih koji me okruzuju. E pa nece moci. Ako neko treba da preispituje sboje moralne vrednosti onda ste to vi draga gospodo postenjaci i dobrotbori!

   
 6. Pitam se koliko je ovo koštalo, tj koliko se para iscedilo iz budžeta?

   
 7. Klasična glupost i hir člana veća za sport od 150 kg.

   
 8. Da se razumemo, vi ste za dve godine mogli fb napraviti! Mnogo su vam nesto lenji i razmazeni ti vasi informaticari, a vidi se i da su puni znanja. Jos ako se finansiraju citave 2 godine, to je onda zaista rispekt!

   
 9. Eto…

  Sad konacno imate sta da nabijete tom coveku na nos.

  To ste cekali sve vreme, zar ne???

  Eto vam „dobre“ ideje, pa je unovcite. Postanite neko bitan. Konacno imate nesto valjano sto nije komercijalna laz za vase lakoverne usi.

   
 10. Dobar vam je ovaj sajt, za pare koje ste pokupili koristite besplatnu platformu za radio streaming, kao i do juče niste bili u stanju kupiti redovan domen. Bitno da se novčanici pune, a to što se neko nešto kao dere tamo u mikrofon, nema veze.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *