Nesvakidašnje nasilničko ponašanje u školi u Lovćencu

U osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Lovćencu juče 31. 01.2019.godine dogodilo se nasvakidašnje nasilje

Foto:Ilustracija

Naime, kako nezvanično saznajemo, učenik N.K.(13) povredio je više đaka od kojih su neki pomoć potražili i u Vrbaškoj bolnici. Pomenuti učenik redom je šamarao i udarao sve na koga je naišao a učenika B.D. (12) udarajući ga više puta pesnicom u glavu obara na pod gde od pada gubi svest. Ostali đaci su pritrčali u pomoć B.D. Videvši šta je uradio N.K. pokušava da podigne učenika ali ne uspeva, te ga par puta šamara. Došavši svesti povređeni učenik jedva stojeći na nogama odlazi niz hodnik.

Saznavši za događaj školski pedagog i razredni starešina pozivaju roditelje povređenog dečaka u školu gde ga oni odvode u lokalnu ambulantu. Zbog bolova u stomačnom delu kao i glavobolje, iz ambulante ga šalju u Vrbašku bolnicu. Posle višesatnog snimanja i pregleda dečak se vratio kući žaleći se i dalje na bolove u stomaku.

Posle incidenta službenici škole pozvali su policiju koja je izašla na lice mesta i napravila službenu belešku. Ceo ovaj slučaj zabeležile su i kamere koje su postavljene u školi. Iz osnovne škole „Vuk Karađić“ nisu hteli da komentarišu i daju izjave povodom događaja. Pozvali smo i roditelje povređenog dečaka koji nisu hteli ništa da kažu sem da veruju da će svako od nadležnih uraditi svoj posao.

 

5 komentara

 1. Zbog cega pisete ovolike lazi? Ovo vam nije prvi put, da pisete lazi o desavanjima u OS Vuk Karadzic. Sram vas bilo

   
 2. Ovome se mora stati na kraj zestokim kaznama !

   
 3. Kako niste pisali o decacica iz OS“Vuk Karadzic“kada su otisli na republicko prvenstvo u futsalu?O decaku iz iste skole koji je prisle god.bio 5 u sahu na republickom….
  Sram vas bilo koliko lazi i neistine ste napisali!

   
 4. O Milka ili samo ti znas ko si, posto si veoma upucena u desavanja u skoli i oko skole. Pitas li se da je bilo cije dete nastradalo, da li bi ti bilo bitno ko je kakav rezultat ostvario u sahu. Zar ne mislis da bi skolstvo koje ti predstavljas u tom slucaju izgubilo smisao. Jedno je dete na svu srecu lakse povredjeno a moglo je biti drugacije a ti i dalje krivis druge,stiteci izgrednike i dezurnog nastavnika koji ko zna gde je bio a zna se i ciji je rodjak

   
 5. Tendeciozan i u velikoj mjeri neistinit tekst. Ovo je neko naručio da se objavi.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *