Napadnuti navijači TSC-a

FK TSC osuđuje nasilje nad navijačima u Temerinu

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole osuđuje incident u kome su navijači tog kluba fizički napadnuti u nedelju uveče u Temerinu, i apeluje na nadležne organe da što pre pronađu napadače i procesuiraju ih.

Nekoliko navijača TSC-a napadnuto je u nedelju uveče u Temerinu, po izlasku iz navijačkog autobusa, kojim su se vraćali sa gostovanja TSC-a u Novom Sadu, gde je klub iz Bačke Topole sa Vojvodinom igrao nerešeno. Dvojica navijača zadobila su povrede glave, zbog čega su prebačeni u Urgentni centar u Novom Sadu, gde im je ukazana hitna medicinska pomoć. Istovremeno, napadnuta je još jedna grupa navijača TSC, takođe po dolasku autobusa u Temerin, i tom prilikom oštećen je jedan automobil.

„FK TSC podseća da u svakoj prilici insistira na fer-pleju, i osuđuje svaki vid nasilja, za koje ne pronalazi opravdanje u navijačkim strastima. Navijači FK TSC za sada predstavljaju relativno malu grupu ljudi, koji prate svoj omiljeni klub. Klub iz Bačke Topole ima kvalitetnu saradnju sa svojim navijačima i trudiće se da ih zaštiti od nerazumnih napada.“ – navode iz uprave kluba.

 

 

7 komentara

 1. Očekivano

   
 2. Severna Srbija

  Ova grupa velica interes Velike Madjarske I propagira tu ideju. Svakom gradjaninu Severne Srbije unosi nemir, nije ni cudo sto se ovo desilo. Pogotovo ta podgrupa Iz Temerina.

   
  • Nalupali ih firmasi provereno,a ja im ovim putem porucujem kad bude gotov stadion da ce biti ugaseni na prvoj domacoj utakmici,ode zastava ode grupa! Idu po drzavi i brukaju nam grad,koji je u navijackom svetu bio postovan sa svih strana,to ce biti neminovno!

    
 3. Ne treba ih napadati na ovakav način, ali sami provociraju, pevaju Delvidek (južni kraj) što je izraz za nekadašnji deo Mađarske koji je danas deo Srbije. Doveli su na tribinu neke ljude skroz van fudbala koji su tamo iz političkih razloga. Vođa grupe ima tetovažu velike Mađarske i na svom profilu deli statuse u čast Mikloša Hortija.

   
 4. Patriota kako je ime vodji navijaca?

   
 5. Sramota šta se dešava i šta nam rade političari koji nas godinama drže blago zavađene, za svaki slučaj kad zatreba da oči povadimo jedni drugima. Naravno da se niko od lokalnih političara neće oglasiti povodom napada na navijače.

  Srbima nije neprijatelj Mađar, niti je Mađarima neprijatelj Srbin i jedni i drugi imaju istog neprijatelja POLITIČARA.

  i još nešto ovaj klub treba da bude zajednička priča građana Bačke Topolo favorizovanje jedne strane napraviće problem. Prst na čelo svi koji se pitate nešto, prvi Žemberi pa svi redom.

   
 6. Svetlana Zobnatica

  Da li je neko poverovao u priču da je FA napravljena u BT apsolutno slučajno i da ona služi u svrhu propagiranja zdravog života i sporta…napravljena u neposrednoj blizini frekventnog puta, tačnije na oko 30m udaljenosti, u Topoli koja se guši u smradu Žibela i koristi pijaću vodu vrlo upitnog kvaliteta? Da li neko veruje da nas političari počaste svojim dolaskom u BT, isključivo iz brige za naše stanovništvo? Da li neko veruje da se naš dragi komšija Orban, voza na relaciji Budimpešta-BT, isključivo iz silne ljubavi prema Bačkotopolčanima?

  Naš komšija G-din Orban i naš G-din Vučić, imaju zajedničko mišljenje da je saradnja naših zemalja na zavidnom nivou, iliti nikad bolje. Gospodo Atlanti O i V, možete se vi lizati koliko hoćete, vi nikada nećete iskusiti tu čistotu ljubavi koju meni slični ljudi i ja, gajimo prema mađarima sa ovih prostora, niti ćete ikad odgonetnuti misteriju kako mađar ide kod svog komšije srbina na slavu i zajedno se opijaju i slave….ali ćete biti uspešni kroz ovakve nakaradne investicije, da ih razdvojite i načinite neprijateljima…srdacno vas pozdravljam uz čašu soka od zobnatičke ekološke borovnice….

  PS: Fudbal bi bio divan sport bez dva nezaobilazna rekvizita….politika….kriminal….

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *