BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
уторак, 14. август 2018.
Početna / Društvo / Nagrađeni najvredniji čitaoci

Nagrađeni najvredniji čitaoci

Biblioteka ,, Eržebet Juhas ” nagradila je danas, povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava svoje najvrednije čitaoce.

Foto; ICTK
Foto; ICTK

Nagrade su uručene čitaocima na srpskom i mađarskom jeziku u kategoriji dece do 7. razreda i odraslih za broj naslova iznetih u periodu od godinu dana. Prigodne poklon pakete knjiga i zahvalnice dobili su Eva Ilić sa 191 pročitanim naslovom i Laslo Sabo za priočitan 151 naslov. U kategoriji dece nagrađen je Vidak Njegovan učenik 7. razreda OŠ ,,Čaki Lajoš ” za 34 pročitane knjige i predškolac Krištof Jakab za 38 naslova sa kojima se upoznao uz pomoć roditelja. Na prigodnoj svečanosti koja je povodom Svetskog dana knjige u biblioteci održana prvi put, bibliotekar Biljana Labus zahvalila je najvrednijim čitaocima i izrazila nadu da će i nadalje biti vredni korisnici potencijala biblioteke. Navela je takođe da se radi o korisnicima porodične članarine koji isto tako vredno posećuju i čitaonicu. Članovima biblioteke, kojih je oko 2.600, na raspolaganju je više od 104.000 naslova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>