Muke sa tahografskom evidencijom. Spasite se visokih kazni

 

Nove procedure će značiti još više administrativnog posla za prevoznike i poslodavce. Zato razmislite da ovu evidenciju za vas rade uslužno specijalizovane firme.

Firma „RN Log“ iz Bačke Topole ponudila je uslugu vođenja evidencije radnog vremena vozača.  Usluga se sastoji u kompletnom vođenju evidencije radnog vremena vozača koji vode evidenciju na tahografskim listićima i karticama vozača.

Digitalizuju se tahografski listići u bazu podataka i zajedno sa podacima sa kartice vozača izrađuje veliki broj izveštaja. Oni se odnose na prekršaje vozača po ZoRV, zbirnih aktivnosti vozača, dnevnih aktivnosti vozača iz kojih se može pratiti način rada vozača.

Izrađuju i posebnu tabelu evidencije radnog vremena vozača koju propisuje Pravilnik i koja predstavlja novu obavezu prevoznika. Tabela evidencije radnog vremena vozača sadrži sve propisane podatke i uvažava sve specifičnosti radnih aktivnosti  vozača koje odlikuju međunarodni ili prevoz koji se odvija u celini na teritoriji Republike Srbije.

Za sprovođenje navedene usluge vođenja evidencije radnog vremena vozača koriste se tehnološki napredne sisteme i time prevozniku pruža uslugu na visokom nivou, smanjujući  troškove prevozniku u obliku ulaganja u alate potrebne za samostalno vođenje evidencije od strane prevoznika.

Za sve dodatne informacije možete pozvati 063 636 384

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *