Krstajić: Nikada nisam učestvovao u navodnim dogovorima vezanim za bilo kakve nelegalne poslove

Povodom teksta koji je dana 12.03.2021. godine objavljen u listu „Objektiv“ pod naslovom „Kokezin tim prljavih policajaca“, a koji je nakon toga preuzet i objavljen i u drugim štampanim i elektronskim medijima, želim da saopštim sledeće:

Foto: Marko Metlas

„Od svega što je u spomenutom tekstu napisano, tačno je da sam ja vlasnik kuće u pograničnom naselju Đala, odakle je inače rodom moja supruga. Od svih lica koja su navedena, poznajem Dejana Kovačevića i Vladimira Rebića, koji su moji dobri prijatelji, i koji su u dva navrata, tokom prvomajskih praznika sa svojim porodicama bili moji gosti u Đali, i praznik proveli samnom i mojom porodicom. Poznajem takođe i Milana Brojčina, Branislava Babića i Slavišu Kokezu, koji inače nikada nije bio u mojoj kući, a za ostale, odnosno Željka Popovića, Miloša Tomića i Momira Savića nikada ranije nisam ni čuo, tako da su tvrdnje da sam organizovao nekakve tajne večere na mojoj „hacijendi“ potpuno besmislene.

Nikada nisam učestvovao u navodnim dogovorima vezanim za bilo kakve nelegalne poslove, nikada se o tome nije pričalo u mom društvu, niti mi je bilo šta poznato u vezi toga. Kategorično tvrdim da su ti navodi izmišljeni, a zbog iznetih neistina koji škode mojoj časti i ugledu podneo sam tužbe protiv odgovornih. “ – navodi Krstajić

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *