Javni konkurs: Nabavka i ugradnja solarnih panela u opštini Bačka Topola

U opštini Bačka Topola raspisan je javni konkurs za nabavku i ugradnju solarnih panela. Rok za podnošenje prijava je 24. februar 2023. godine do 14 časova.

izvor: Halo Oglasi

Javni konkurs se odnosi na sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji opštine Bačka Topola.

Za učestvovanje u konkursu treba podneti prijavni obrazac i obrazac o stanju porodičnih kuća za prijavu na Javni konkurs za učešće domaćinstava u sprovođenju mere energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote.

Sedam firmi izabrano je na osnovu Javnog konkursa za privredne subjekte opštine Bačka Topola za realizaciju ovog konkursa, među kojima je i jedna firma iz Bačka Topole, Smartcom DOO. tel 024 711 373.

Sve ovo prate opšti uslovi, račun, model ugovora, izjava, saglasnost kao i određeni kriterijumi koji se nalaze u obrascima koja treba popuniti prilikom podnošenja prijave.

Više detalja možete pronaći na sajtu opštine www.btopola.org.rs.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *