(FOTO) Plus Cash&Carry pekara u Kuli ponovo iznenadila originalnim pecivima i hlebovima

Da li ste se nekada zapitali kakav hleb kupujete i koliko razmišljate o kvalitetu hleba? Da li gledate samo cenu ili hleb kupujete iz navike, koji prvi „padne pod ruku“? Kao i uvek, Plus Cash&Carry razmišlja za vas i to je glavni razlog zbog koga je njihova pekara postala simbol za kvalitet, u šta smo se i sami uverili.

Da Plus Cash&Carry svakodnevno radi na povećanju kvaliteta svojih proizvoda, dokaz je nova ponuda iz Plus Cash&Carry pekare koja je za svoje verne kupce pripremila nove vrste hlebova i peciva.

Integralna kifla

Integralne kifle su fina i ukusna peciva u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled jer zaista izgledaju veoma primamljivo. Dobijaju se od integralnog pšeničnog brašna, tehnološkim postupkom mlevenja celog zrna pšenice. Na taj način brašno zadržava sve hranljive materije i poželjno je u ishrani ljudi. Zbog prisustva omotača i klice, integralno pšenično brašno ima specifičnu teksturu i braonkastu boju, a nutritivno je mnogo bogatije i zdravije. Zadržani su minerali, vitamini, vlakna, proteini, vitamini iz grupe B, a smanjen je udeo skroba.

Lepinje

Lepinja je uvek prisutna kada su neki događaji u pitanju ili spremanje roštilja sa prijateljima. Dobre su uz ćevape, roštilj kobasicu, za sendviče. Lepinja je veoma ukusna uz mlad kajmak, još ako je vruća, ugođaj je veći. Prave se od belog pšeničnog brašna, kvasca, vode i soli. U pekari Plus Cash&Carry uvek možete kupiti sveže lepinje.

Natura hleb

Smesa za ovu vrstu hleba sa mekinjama i semenkama je posebno pripremljena sa ciljem da brašnu vrate visoko nutritivne vrednosti. Izuzetno je prijatnog ukusa, sa visokim sadržajem biljnih vlakana, vitamina i minerala.

Pogačice sa čvarcima

Ove pogačice nas najviše asociraju na Vojvodinu. Mogu biti raznih veličina i oblika, ali uvek jednako dobro mirišu. Pogačice sa čvarcima su savršeno mekane iznutra, a hrskave i slane spolja. Izuzetan su spoj tradicionalnih ukusa naših prostora i savremenih trendova.

Rustik hleb

Ovaj hleb se ručno sprema i pravi po specijalnoj formuli, a kao rezultat se dobije proizvod jedinstvenog rustičnog izgleda i bogatog ukusa. Svaki hleb se posebno mesi i ostavlja se da raste i to doprinosi da ukus bude još bolji i bogatiji, sredina hleba bude vazdušasta, a korica hrskava. Samo u Plus Cash&Carry pekari možete kupiti hleb Rustik, koji je pun hranljivih materija, vlakana i minerala, tako da svaki obrok pretvorite u pravu gozbu.

Ćabata hleb

Ćabata hleb je prijatnog ukusa sa hrskavom korom i izuzetno vazdušastom sredinom. Ovaj hleb potiče iz Italije i postao je veoma popularan i neizostavan u svim prefinjenim dešavanjima upravo zbog toga što se savršeno slaže sa sirevima i idealan je kao posluženje uz čašu belog vina. Veoma je zdrav i bogat nutritivnim vrednostima. Ovaj hleb potražite u pekari Plus Cash&Carry po veoma povoljnoj ceni.

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry radi svakoga dana od 09:00 do 22:00, na dobro poznatom mestu, u Kuli, na glavnom putu prema Vrbasu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *