FK TSC donirao milion dinara donacije za Klinički centar Vojvodine

Članovi fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole uputili su milion dinara kao donaciju Kliničkom centru Vojvodine u znak zahvalnosti medicinskim radnicima koji se bore protiv korona virusa.

„Svesni velikih napora i požrtvovanosti lekara, medicinskih sestara i svog drugog osoblja zdravstvenih ustanova koji leče i neguju obolele od virusa Covid19, TSC želi da im i na ovaj način pokaže da su svi u klubu svim srcem uz njih“, navodi se u saopštenju TSC-a.
foto: Slađana Stojanović

U skupljanju priloga učestvovali su igrači, stručni štab, uprava i zaposleni tog člana Super lige Srbije u fudbalu.

TSC je izrazio uverenje da se medicinskom osoblju može najviše pomoći strogim pridržavanjem mera zaštite koji podrazumevaju i prekid sportskih dešavanja.

„Svi u TSC-u neizmerno su zahvalni medicinskom osoblju za svaku malu i veliku pobedu u borbi sa korona virusom, jer su te pobede danas važnije od svakog drugog takmičenja, ali su istovremeno jedini način za povratak našoj radosti – fudbalu“, dodaju iz tog kluba.

 

Jedan komentar

  1. Svaka čast za TSC. I ostali koji su u mogućnosti,trebali bi da slede njihov primer. Svaka donacija je dobrodosla. A šta je sa našim zdravstvenim radnicima Doma Zdravlja“Dr Janos Hadži“ ? Nemaju zaštitne maske i rukavice a prvi su na udaru virusa!!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *