Da li zakon važi za sve?

U poslednje vreme svedoci smo učestalog kažnjavanja od strane policije za nepropisno parkiranje.

Mnogo vaših fotografija smo dobili gde su zabeleženi i obrnuti prekršaji. Ovaj od jutros je poseban, jer baš na ovom mestu policija najviše kažnjava nepropisno parkirana vozila.

Mnogo vozača se ne zadrži ni minut a budu uslikani od strane policajaca, dok ovo policijsko vozilo ne samo da je nepropisno parkirano i to još na trotoaru, već policajci na miru odlaze i doručkuju u lokalu pored vozila.

Zato pitanje, da li zakon važi za sve?

 

6 komentara

 1. Puni su fazona…pisu kazne na osnovu toga sta je njihov kolega video u prolazu. Da npr. nisi vezan ili telefoniras.To sto te zaustave i utvrde da kolega nije dobro video, ne vazi. Sila.

   
 2. Kada je zakon u Bačkoj Topoli važio za sve građane isto?
  Nemojmo da se zavaravamo, svi vrlo dobro znaju “gospodu“ iz MUP-a koji rade ovakve i slične stvari svakodnevno. Takođe, opštepoznato jeste i da pojedinci vozila koriste u privatne svrhe. A gde je npr zaustavljanje bez obeležja, palice, nego mahanje rukom. Šta ćemo sa silnim “biznismenima“ koji stanu, rukuju se, a zatim prođu, dok se ljudima koji krpe kraj sa krajem traže dlake u jajetu, samo da bi se napisala kazna ili pokupio neki novac za doručak.

   
 3. Svaka reč na mestu!
  Ja bih samo dodao da sakupljaju novac za doručak i kladionicu 🙂

   
 4. но пасаран

  Kakvi god da su naši su, kada vam budu došli orbanovi rendoršegi biće vam bolje ? Ionako je to samo pitanje vremena, mnogo su se osilili koalicioni partneri sekte u severnoj Bačkoj………..Samo napred narodna milicijo, kažnjavaj,udri ,hapsi….ako treba zamenićemo i narod za neki bolji i poslušniji .

   
 5. Ova policijia koja je trenutno u Bačkoj Topoli i nije za drugo osim, da jede sendviče kod Savića i igra tikete po ceo dan u kadionicama. Bez manira, bez kućnog vaspitanja, oholi, nadmeni i bezobrazni pred običnim svetom a srne malene pred dobro nam poznatim moćnicima u B.Topoli. Draga gospodo, ili budite kriminalci ili policajci, odlučite se šta ste i šta želite da budete kad već nema ko da vas dovede u red a očigledno je da nema a Topolčanima sa ovakvim “ organima reda “ samo neka je Bog u pomoći.

   
 6. nisam policajac

  čime se vi bavite…hahaha..eto ja se pokušavam parkirati na redovno mesto i ne bavim se sa drugima (u ovom primeru policija, a video sam i kola hitne pomoći i dr. )…a vi koji samo vodite brigu o nekim drugima čuvajte živce za korisnije stvari i ponašajte se tako da ne morrate da se jedite….

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *