Automobil podleteo pod prikolicu kamiona, troje poginulih, dete kritično

Na auto-putu, iz pravca Novog Sada prema Subotici, na delu puta između Bačke Topole i Žednika, jutros nešto posle 6 časova desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su tri lica izgubila život. Jedno dete iz smrskanog vozila nalazi se u kritičnom stanju.

Vozilo austrijskih registarskih tablica, marke audi, podletelo je pod prikolicu kamiona kretajući se izuzetno velikom brzinom, saznaje Subotica.com. Na licu mesta vide se tragovi kočenja i raspadnuti delovi gume točka sa kamiona, ali i putničkog vozila. Takođe, saznajemo da se teretno vozilo kretalo brzinom od 80 kilometara na čas, o čemu svedoče podaci iz tahografa.

Troje putnika u automobilu poginulo je na licu mesta, dok je jedno dete iz istog vozila u kritičnom stanju i nalazi se u Opštoj bolnici Subotica, saznajemo u Osnovnom tužilaštvu. Spletom srećnih okolnosti, neposredno nakon saobraćajne nezgode naišao je sanitet Vojske Srbije, medicinsko osoblje je pokušalo da pomogne, ustanovilo da je jedino dete preživelo, te ga hitno transportovalo u bolnicu.

Na licu mesta nalazi se više vatrogasnih vozila, odnosno pripadnici vatrogasno-spasilačkih ekipa koji su pomagali da se izvade beživotna tela iz smrskanog auta, a zatim i pomognu u raščišćavanju desne trake. Teretno vozilo je domaćih registracija i vozač je srpski državljanin.

Na licu mesta prisutan je i veći broj policijskih vozila, dok traje uviđaj od strane zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva.

Vozila se propuštaju unutrašnjom trakom, tako da nema većeg zastoja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *