VRAĆA SE FUDBAL! TSC NASTAVLJA TAKMIČENJE U SUPER LIGI!

Na sednici Fudbalskog saveza Srbije održanoj dana 6. maja 2020. godine u Staroj Pazovi, doneta je odluka o nastavku fudbalskog prvenstva Srbije 30. maja. 

 

S obzirom da je odigrano 26. kola, igraće se još četiri te će se prvenstvo okončati nakon 30 utakmica, plejof i plejaut se neće igrati. Naredno 27. kolo igra se 30. maja a poslednje je na programu 20. juna. O formatu takmičenja za sledeću sezonu će se odlučiti naknadno nakon konsultovanja klubova. Doneta je odluka i da se nastavi Kup Srbije,. Posle žreba četvrtfinalnih parova, slede tri runde do finala, a igraće se po jedna utakmica. Termini su 3. jun (četvrtfinale), 10. jun (polufinale) i 24. jun (finale).

 

Foto: Fudbalski savez Srbije

 

Ekipa TSC će u narednom kolu dočekati ekipu Javora iz Ivanjice, zatim gostuje u Novom Sadu kod Proletera, dočekuje 14. juna u Senti ekipu Crvene zvezde, i u poslednjem kolu 20. juna gostuje u Nišu Radničkom. Tim iz Bačke Topole trenutno zauzima 4. mesto sa 50 bodova, tri više od Čukaričkog i pet manje od Vojvodine. Ukoliko zauzme četvrto mesto, TSC će se plasirati u Ligu Evrope, pod uslovom da Kup Srbije ne osvoji ekipa koja se bude našla ispod 4. mesta.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *