Svi fudbaleri TSC pozvali su svoje navijače da ih podrže

Fudbaleri TSC Bačka Topola najavili su da će dati sve od sebe da u četvrtak, 31. maja, u utakmici na svom terenu sa ekipom Temnića 1924, pobedom završe sezonu 2017/18. Prve lige Srbije.
Screenshot_20180529-195740

Utakmica TSC – Temnić 1924 igraće se u četvrtak, 31. maja, od 17 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli.

Svi fudbaleri TSC pozvali su svoje navijače da ih podrže u 30. kolu ove sezone, i da se tako zajedno oproste od starog Gradskog stadiona u Bačkoj Topoli, pošto će naredne sezone, zbog obnove stadiona, biti domaćini u Senti.

Sportski direktor kluba Zoltan Sabo rekao je da su igrači i stručni štab zaslužili podršku zbog igre koju su pružili tokom cele sezone, ali i zbog odgovornog ponašanja. „Svi mi u klubu smo prezadovoljni. Igrači su dokazali da su postavljeni dobri temelje za sledeću sezonu, u kojoj će nam ambicije biti još veće“, rekao je Sabo i dodao da očekuje da TSC u četvrtak pobedom i lepom fudbalskom predstavom pozdravi navijače.

Šef stručnog štaba Predrag Rogan čestitao je Proleteru iz Novog Sada i Dinamu iz Vranja na osvojenom plasmanu u Superligu Srbije. Rogan je takođe istakao da je i TSC-u ukazano priznanje jer je član stručnog štaba tog kluba Krsto Jokić priključen skauting timu reprezentacije Srbije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Prema rečima šefa stručnog štaba, TSC u meču sa Temnićem ima obavezu prema sebi i svojim navijačima da još jednom potvrdi dobre partije koje je pružao ovog proleća.
„Uz maksimalni respekt protivnika, mi znamo šta želimo – da se na lep način, dobrom igrom i pozitivnim rezultatom oprostimo i da pozovemo gledaoce da nas naredne sezone prate na putu ka Superligi“, kazao je Rogan.
Centralni vezni igrač Lazar Čordašić rekao je da će tim uraditi sve što može da ostvari pobedu, uz molbu publici da dođe u što većem broju i da ih podrži.
Centralni odbrambeni igrač Slobodan Lalić istakao je da svi članovi ekipe maksimalno ozbiljno ulaze u meč sa Temnićem. „Želimo da sezonu završimo na najbolji mogući način“, kazao je Lalić.

TSC se nalazi na 4. mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 48 bodova iz 13 pobeda, 9 remija i 6 poraza. Protivnik TSC u 24. kolu, varvarinski Temnić je 14. na tabeli sa 25 bodova. U jesenjem delu sezone, Temnić 1924. je na svom terenu izgubio od TSC-a sa 0:2.
Ulaznice za utakmicu u četvrtak su besplatne, ali svi navijači koji budu želeli da učestvuju u nagradnoj igri, mogu da kupe ulaznice po ceni od 150 dinara.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *