OTTHON POBEDNIK TURNIRA TOPOLA 2020

Ekipa Otthona osvojila je ovogodišnji turnir u malom fudbalu Topola 2020. Nakon vrlo uzbudljivog i neizvesnog finala savladali su nakon boljeg izvođenja penala ekipu MNJ Truckinga rezultatom 4:3. U regularnom delu meča bilo je 3:3.

 

 

Finalni dan turnira počeo je revijalnom utakmicom veterana između ekipa San Semilija i Babac. Nekadašnji majstori fudbala priredili su publici vrlo zanimljiv meč koji je okončan rezultatom 6:5 u korist ekipe San Semilija. U meču za treće mesto ekipa Mystica savladala je FK Tomislavce rezultatom 11:7. U ekipi osvajača Danijel Krvavac je postigao četiri pogotka. Zatim je usledio meč mališana iz ekipe TSC Bačka Topola 2013. godište. Rezultat 5:2.

 

Mnogobrojna publika imala je šta da vidi u finalnom meču. Ekipa Otthona povela je golom Barna Žolta, a izjednačenje je doneo Marić Marko. Barna je uz još dva pogotka doneo prednost svom timu od 3:1, ali su Marjanović, predivnim golom petom, i Vunjak Dušan doneli izjednačenje. Pri rezultatu 3:2 Vunjak Dušan je bio neprecizan iz penala. U penal seriji čak pet igrača je bilo neprecizno, a jedini pogodak za Otthon je postigao Žemberi Igor.

 

MNJ Trucking: Vunjak Dušan, Marić Marko, Jerković Đorđe, Marjanović Nikola i Maravić Zdravko.

 

Najbolji strelac turnira je Marjanović Nikola iz ekipe MNJ Trucking sa 13 pogodaka, a za najboljeg igrača je proglašen Barna Žolt iz ekipe osvajača turnira.

 

Nagrade najboljima su uručili Bojana Ivković, direktor Turističke organizacije opštine Bačka Topola i Miloš Mastilović, koordinator Kancelarije za mlade opštine Bačka Topola.

 

 

Pobednička ekipa Otthona: Žemberi Igor, Tot Zalan, Rekecki Robert, Mezei Oliver, Barna Žolt, Laćak Aristid, Rekecki Zoltan, Boroš Čongor i Mezei Tamaš.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *