ŽKK,,Topolčanka“-ŽKK,,Sivac“ 77:52

U 18. kolu 2. ženske lige Srbije košarkašice Topolčanke sastale su se sa ekipom Sivca i nakon zanimljive utakmice lepe za oko, ali lišene rezultatske neizvesnosti zabeležile još jednu ubedljivu pobedu, ovoga puta rezultatom 77:52.

Topolčanke su dobro otvorile ovaj susret i već nakon odigranih 10 minuta ostvarile dvocifrenu prednost zahvaljujući dalekometnim hicima Dragane Kekezović (26:13). Druga četvrtina je protekla u ravnopravnoj igri oba rivala tako da je Topolčanka na veliki odmor otišla sa prednošću od 40:28. Na početku 2. poluvremena košarkašice Topolčanke su pojačale svoju odbranu, a do izražaja je došao i kvalitet domaćih, tako da je rezultatska prednost rasla iz minuta u minut do maksimalnih +26 (67:31). Poslednjih 10 minuta igre treneri obe ekipe šansu su pružili mlađim igračicama da pokažu bačkotopolskoj publici šta znaju. U ekipi Topolčanke kao po običaju najefikasnije su bile Jelena Zorić sa 24 i Dragana Kekezović sa 21 poenom. Posebno trenera Kujundžića raduje i dobra igra Dijane Rajak, Martine Kujundžić i Gordane Cvetković.

U narednom kolu ekipa Topolčanke je slobodna, što ostavlja prostora da se tim dobro pripremi za utakmicu protiv Rume gde će Topolčanka ponovo biti domaćin.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *