ŽKK „Topolčanka“: Ambiciozno u nove pobede

ŽKK “Topolčanka” ovog vikenda započinje takmičenje. U klubu je tokom letnje pauze došlo do promena u stručnom štabu. Naime, doskorašnji trener mlađih kategorija KK Topola, Dejan Šegrt, po povratku iz Kine preuzeo je trenersku palicu. Iz kluba smo saznali da su ambicije ove sezone na visokom nivou što potvrđuju i reči novog trenera:

-Silno motivisan i gladan uspeha, sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv Topolčanke, kluba sa velikom tradicijom. Poznate su mi sve devojke i smatram da je ova ekipa spremna za velika dela. Ambicije jesu najviše, ali ne želimo mnogo obećavati van terena.  Igraćemo, boriti se od utakmice do utakmice uz nadu da ćemo ispuniti glavni cilj i vratiti žensku košarku u Bačkoj Topoli na najvišu poziciju. Ovom prilikom želim da pozovem sve vaše pratioce da podrže ovu mladu ekipu i budu naš šesti igrač na utakmicama koje slede.- izjavio je Šegrt za naš Portal.

Meč prvog kola protiv ekipe “Delfin” iz Bačke Palanke na programu je 6.oktobra (subota) sa početkom u 19:30h. Mlade košarkašice i njihov novi trener se nadaju brojnoj publici i podršci od strane svojih sugrađana što će im pomoći da dostignu cilj i ostvare zavidan uspeh u ovoj sezoni.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *