Završen turnir u malom fudbalu „Topola 2018“

Sinoć je završen drugi letnji turnir u malom fudbalu „Topola 2018“. Finalno veče je zamišljeno da se odigra revijalna utkamica između pionira fudbaslkog kluba Spartak i pionira TSC-a, a zatim veliko finale.
Vremenski uslovi nisu išli na ruku, kiša je odložila početak finalne večeri i onemogućila odigravanje utakmice „najmlađih“. Voljom i trudom organizatora i finalista utakmica je za prvo mesto je počela u 21.00 časova. Iako loše vremenske prilike nisu obećavale puno publike vrlo brzo su se napunile tribine. Favorit, ekipa Lampone meridian je sve vreme držala pobedu u svojim nogama i na kraju slavila rezultatom 6:2 protiv ekipe My caffe. Nakon proglašenja pobednika prisutne je zabavio Željko Šašić.
Svi učesnici turnira su zadovljni uslovima i organizacijom turnira u malom fudbalu u Bačkoj Topoli.

Ostaje da čekamo sledeću godinu da uživamo u igrama naših sugrađana i najboljih igrača Srbije u malom fudbalu.

« од 3 »
 

2 komentara

  1. Zasto nema dece na tureniru? Zasto turnir traje 2 nedelje? Ja sam one dobi da pamtim prave turnire „Trend“ , celo leto se igralo. Dolazili roditelji da gledaju decu, babe i dede unuke u mladjim kategorijama, cerke i sinovi oceve u veteranima….Tad nam nije trebao Zeljko Sasic da bi turnir bio prejak. I da….ceo SNS na tribinama, Slijepcevic “ vrsni poznavalac “ fudbala urucuje nagrade KAPITENU REPREZENTACIJE!?!?!?!? Ovo je nista drugo nego reklamiranje Nemanje Simovica i njegovih sendvicara.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *