USPEŠAN START U PLAY-OFF-u

Nakon nedelju dana pauze u prvom kolu play-offa košarkašice Topolčanke su u komšijskom duelu dočekale i ubedljivo savladale ekipu Njegoša iz Lovćenca sa 83:45.

Kk topolcankaVeć na samom početku utakmice videlo se da će Topolčanka zabeležiti pobedu pošto je ekipa Njegoša nastupila u dosta oslabljenom sastavu. Domaće košarkašice su počele silovito i već 1. četvrtinu rešile u svoju korist rezultatom 28:8. U nastavku susreta šansu su dobile mlađe igračice Topolčanke koje nisu iskoristile pruženu šansu i slabo su odigrale. U domaćoj ekipi bolja od ostalih bila je najiskusnija Jelena Zorić, dok u gostujućoj ekipi nešto bolja bila je Marković.

U narednom kolu, derbiju kola koji može da odluči i budućeg prvaka i putnika u viši rang, Topolčanka gostuje u Beogradu ekipi Art basketa, a ako žele pobedu u ovom susretu moraju pružiti mnogo bolju igru.

Autor: Goran Medar

 

Jedan komentar

  1. Ovo je sramota od utakmice,bolje da su odigrale izmedju sebe jer bi bila jaca utakmica od ove. Ovu grupu gradjana iz Lovcenca ne bih komentarisao,tuzno. Ovde bi takodje postavio pitanje „grobaru“ topolske kosarke Mirku Kujundzicu gde idu ovolike pare od opstine 1.320.000!!! Posle fudbalera i njegovog kolege „grobara“ iz muskog kluba,ovo je treci klub po primanjima od opstine po ovoj tabeli koju ste objavili.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *